Hilal Özdemir tekme tokat atan eşinden boşanıyor

Hilal Özdemir tekme tokat atan eşinden boşanıyor

Türkücü Hilal Özdemir ve oyuncu Hazım Körmükçü çifti iki yıl önce boşanmıştı. Bu boşanmanın ardından çift iki yıl sonra yeniden mahkemelik oldu. Hilal Özdemir eşinden gördüğü şiddeti anlattı...

Türkücü Hilal Özdemir iki yıl önce ayrıldığı eski eşi oyuncu Hazım Körmükçü'nün kendisini tehdit ettiği iddiasıyla mahkemeye başvurarak Körmükçü hakkında uzaklaştırma kararı çıkartılmasını talep etti.

 

5.jpeg

 

Hürriyet'ten Eyüp Serbest'in haberine göre; Hilal Özdemir, “Babalarının maddi-manevi ilgisizliği çocukları çok etkiledi. Ben de nafaka davası açtım. Hazım davayı öğrenince beni arayarak tehdit ve hakaret etti. Evime girip çıkarken huzursuzum” dedi

 

hillal-3.jpg

 

2013 yılında evlenen çift, 2015 yılında karşılıklı anlaşarak boşanma kararı aldı. Arda ve Ayka isimli iki çocuk sahibi olan çiftin boşanma davası sonrası sorunları devam etti.

 

hilal-001.jpg

 

Hilal Özdemir Körmükçü'nün ayrıldıktan sonraki süreçte maddi ve manevi sorumluluklarını yerine getirmediği gerekçesiyle İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi’nde nafaka davası açtı.

 

13.jpg

 

Halil Özdemir yaşananları şöyle anlattı:
“Hazım’la çok severek evlendik ancak yürütemedik. Ayrılma sebebimiz başka bir kişinin varlığı değildi. Evliliğim boyunca 2-3 kez şiddet de gördüm. Nafaka davasını açmamın sebebi Hazım’ın çocuklarıyla hiçbir şekilde ilgilenmemesi. Ancak bu davada şahit olarak şimdi beraber olduğu kadını göstermiş.

 

AK Parti'de Gül öfkesi!

 

Baba ile çocukları arasındaki bir davaya bir kadın nasıl şahitlik eder? Hangi kadın bunu kabul eder? Sonrasında hakaret davası da açacağım.

 

Hazım beni aradığında stüdyoda kayıttaydım. Yanımda Hüner Coşkuner ve klip yönetmenim de vardı. Bana ‘Ben senin burnunu mu kırdım?’ diye sorunca telefonu kapattım. Sonra bir daha aradı ve aynısını söyledi. ‘Burnumu kırmadın ama tekme tokat atıp yerlerde sürükledin’ diye cevap verdim. Sonra bana hakaret ve küfür etti.

 

Olayların buraya gelmesini kimse istemez. Ben sadece çocuklarımın üzülmesine üzülürüm. Evime girip çıkarken huzursuzum. Beni rahatsız ettiğine dair kayıtlarım ve kanıtlarım var. Bunları da mahkemeye sunacağım.”

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.