FBI duyurdu: "Sapık milyarder Epstein'in sevgilisi Ghislaine Maxwell tutuklandı!"

FBI duyurdu: "Sapık milyarder Epstein'in sevgilisi Ghislaine Maxwell tutuklandı!"

Dünya jet sosyetesi şokta! Donald Trump'tan tutun İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in oğlu Prens Andrew 'un da adı geçiyordu...Sapık milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in tutuklandığı FBI tarafından açıklandı.

ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton ve İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth'in oğlu Prens Andrew ile yakın ilişkisi olduğu bilinen ve 2019 yılının Ağustos ayında tutuklu bulunduğu hücrede intahar eden sapık milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell’in de tutuklandığı FBI tarafından açıklandı.

Aralarında reşit olmayan kız çocuklarının da bulunduğu çok sayıda kişiye cinsel tacizde bulunmak ve seks amaçlı insan kaçakçılığı yapmakla suçlanan Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in kız arkadaşı ve 1991'de ölen İngiliz medya baronu Robert Maxwell'in kızı Ghislaine Maxwell'in, Epstein ile ilgili suçlamalarla ülkenin doğu kıyısında gözaltına alındığı ve bugün federal mahkemeye çıkartılacağı bildirildi.

Bir dönem Epstein'in kız arkadaşı olan ve daha sonra, Epstein'ın genç kızlara cinsel tacizde bulunmasına yardımcı olduğu iddia edilen Maxwell, Epstein'in geçen yıl Temmuz'da gözaltına alınmasından bu yana kamuoyu önünde görülmüyordu ve yeri bilinmiyordu. ABD basınında en çok yer alan konulardan biriydi Ghislaine Maxwell nerede sorusu.

New York'taki federal savcılar 2002-2005 yılları arasında Epstein'in New York'taki evi ve Florida'daki malikanesinde aralarında 14 yaşındaki kız çocuklarının da bulunduğu reşit olmayan kişilerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğine dair suçlamalar içeren bir iddianame hazırlamıştı.

Suçlamaları kabul etmeyen Epstein, geçen Ağustos'ta Manhattan'da tutulduğu hücrede kendisini öldürmüştü.

Epstein'e 2007'de de benzer suçlamalar yöneltilmişti. Savcılıkla anlaşan ve fuhuş suçlamasını kabul eden Epstein, olası bir müebbet hapis cezası yerine 13 ay hapse mahkum olmuştu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.