Milenyumun davası başladı, dünyanın gözü bu davada..! Ghislaine Maxwell duruşmasında detaylar belirmeye başladı

Milenyumun davası başladı, dünyanın gözü bu davada..! Ghislaine Maxwell duruşmasında detaylar belirmeye başladı

Milenyumun davası başladı, pedofili milyarder Epstein’in tedarikçisi Ghislaine Maxwell yakalanmamak için folyoya sarılı telefon kullanmış

Cinsel taciz ve çocuk istismarı suçlarıyla tutuklanan ve geçtiğimiz Ağustos ayında hücresinde ölü bulunan pedofil milyarder Jeffrey Epstein ile suç ortağı olduğu gerekçesiyle yargılanan Ghislaine Maxwell'in FBI tarafından 2 Temmuz’da tutuklanmasının hemen ertesinde mahkemesi başladı. Mahkeme korona virüs salgını tedbirleri yüzünden video konferans sistemi Zoom ile gerçekleştirildi.

Devam eden Epstein soruşturması kapsamında tutuklanan Ghislaine Maxwell’in davası milenyumun skandalı davası olarak tanımlanıyor. Çünkü içerisinde yok yok. Pedofili, casusluk, insan kaçakcılığı bunlardan sadece bazıları..

The Telegraph'ta yer alan habere göre, Epstein'e çocuk istismarı ve cinsel taciz suçlarını işlerken yardım ettiği ve kendisinin de istismarda bulunduğu iddialarıyla tutuklanan Maxwell'in yargılanma süreci devam ediyor.

Pedofili milyarder Jeffrey Epstein’e reşit olmayan genç kızları temin etmekle suçlanan kız arkadaşı Ghislaine Maxwell (58), kefaletle serbest bırakılma talebi, kaçma riski göz önünde bulundurularak avukatların önerdiği 5 milyon dolarlık kefalet ücreti reddedildi.

YAKALANMAMAK İÇİN FOLYOYA SARILI TELEFON KULLANMIŞ

NBC News'un haberine göre, Maxwell’i tutuklayan federal yetkililer, pedofili çetesinin önemli ismi Maxwell’in New Hampshire’daki evinde folyoya sarılmış cep telefonu buldu. Pazartesi açıklama yapan yetkililer, Maxwell’in tutuklanmayı önlemek için yanıltıcı olabilecek çabalarda bulunduğunu söyledi.

Açıklama, Maxwell’in kısa süre önce kefaletle serbest bırakılmayı talep etmesinin ardından geldi.

Hakkındaki bütün iddiaları reddeden Maxwell Temmuz 2021'de yargılanacak. New York, Brooklyn'deki Metropolitan Cezaevi'nde tutulan Maxwell suçlu bulunması halinde 35 yıla kadar hapis cezası alabilir ki bu da 58 yaşında olan Maxwell için müebbet hapis cezası sayılabilir.

GİZLİCE EVLENMİŞ

Savcı Alison Moe, Maxwell'in soruşturmaya yardım etmeyi reddettiğini, bir yıl önce sahte kimlikle ev tutarken yanında olan ve eşi olarak tanıştırdığı kişi hakkında bilgi vermediğini söyledi.

Savcı Moe, Maxwell'in geçen yıl Britanya'da bir ev alırken kendini Janet Marshall adında bir gazeteci olarak tanıttığını söyledi. Maxwell sahte isimle evi alırken yanında olan Scott Marshall adında birini de eşi olarak tanıttığını belirtti.

Geçen yıl evi Maxwell'e gösteren emlakçının tutuklamadan sonra gazetelerde fotoğrafları görüp ulaştığı belirtildi ancak Scott Marshall isimli kişinin kimliği tespit edilemedi.

Savcı Moe, Maxwell'in evi kiminle tuttuğu konusunda polise bilgi vermeyi reddetmesinin 'kaçma riskinin bir göstergesi' olduğunu söyledi ve kefalet talebinin reddedilmesinde rol oynadığını söyledi.

KONUŞURSA ABD’Lİ İKİ ÜNLÜ SİYASETÇİ ZORA GİRECEK

ABD kulislerinde konuşulan konuların en başında gelen Ghislaine Maxwell davasında eğer Maxwell konuşursa başta Prens Andrew olmak üzere birçok siyasetçi ve iş insanının, özellikle ABD’li iki önemli siyasetçinin zora gireceği konuşulmakta.

 

MAXWELL CEHENNEM DELİĞİNDE

cehennem-deligi.png

Ghislaine Maxwell Brooklyn'deki Metropolitan Cezaevi'nde "Cehennem Deliği" ismi verilen bir koğuşta kalıyor ve intihar etmemesi için her türlü güvenlik önlemi alınmış durumda.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.