Hükümetten sürpriz erken seçim açıklaması

Hükümetten sürpriz erken seçim açıklaması

Hükümetten ‘erken seçim’ tartışmalarına ilişkin sürpriz bir açıklama geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Adalet ve Kalkınma Partisi Basın Sözcüsü Mahir Ünal, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı ve erken seçimle ilgili net konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Özgür Suriye Ordusu ile ilgili açıklamalarına cevap veren Ünal aynı zamanda erken seçime ilişkinde açıklama yaptı.

PYD/PKK’dan türbeye roketli saldırı

Mahir Ünal, gündemlerinde erken seçim olmadığını üstüne basa basa söyledi.

BBC: Türk ordusu Suriye ordusunu vurdu

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "Ordunun başarısı ÖSO'ya devredilemez" açıklamasına, "ÖSO kimdir? ÖSO 7 yıldan beri devam eden Suriye ihtilafında kendi ülkesini savunan ve bütün dünyanın kabul ettiği Esed rejiminin zulmüne karşı düşünün milyonlarca insan 6 milyon insan mülteci durumuna düşürüldü. Kendilerini savunan halkın askeri kanadıdır. Bu yapının DEAŞ ile bir ilgisi yok. CHP bu harekatı itibarsızlaştırmak için bunları kullancaktı. Maalesef şu anda Türk siyasetinde CHP'nin yaşadığı durum ancak çoklu kişilik bozukluğu ile ifade edilebilir. Bir bakıyorsunuz PKK PYD YPG sevici duruma geliyor FETÖ ağzı ile konuşuyor. Artık CHP'nin yerli olmasından milli olmasından vazgeçtik. Cumhurbaşkanımız bu milletin seçtiği meşru cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanımıza dönük ağır hakaretler yapılıyor" diye cevap verdi.

Gizlice görüştüler

ERKEN SEÇİM ŞARTLARI VAR MI?

Hayır. Türkiye'nin milli güvenlik meseleleri ne bir siyasi malzeme haline getirilebilir ne de seçim malzemesi haline... Kılıçdaroğlu devlet yönetmeyi sanırım evcilik oynamak zannediyor. Burada devlet yönetiyoruz. Tehlikenin farkında değiller dünya kaotik belirsizliğe doğru sürükleniyor. Bütün bu tehlikenin ortasından Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları AK Parti hükümeti Türkiye'yi güven ve istikrar adası olarak ayakta tutuyor. Bunlar bu işi oyuncak zannediyorlar herhalde.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.