Suriyeli engelli kız çocuğuna cenazede tecavüz dehşeti

Suriyeli engelli kız çocuğuna cenazede tecavüz dehşeti

Engelli kız çocuğuna, ağabeyinin cenaze töreninde tecavüz edildi. İşte skandal haberin ayrıntıları;

Suriyeli engelli kız çocuğuna cenazede tecavüz dehşeti…

Suriye'den Türkiye'ye gelen ve ağabeyini trafik kazasında kaybeden 15 yaşındaki engelli çocuğa tecavüz edildiği, doğan çocuğun da hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Nijmeh Şıkhani ile Fevvaz Şıkhani çocuklarını alarak 4 yıl önce Suriye'den Adana'ya geldi. Ailenin erkek çocuğu Abdullah Şıkhani Bursa'ya giderek çalışmaya başladı. Ancak geçen yıl Abdullah Şıkhani geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Aile de engelli kızlarını yanlarına alarak Bursa'ya cenazeyi almaya gitti.

Aile Bursa'ya gelip cenaze alma işlemlerini başlattı. Bu arada hem zihinsel hem de bedensel engelli kızlarını da bir yakınlarının yanına bıraktı. Ancak aile eve geri döndüklerinde kız çocuklarının üzerinin yırtık olduğunu ve tecavüze uğradığını gördü. Ailenin başvurduğu polis, DNA eşleşmesi için örnekler alarak konuyu araştırmaya başladı.

Aile, oğullarının cenazesini alıp kızlarıyla birlikte geri Adana'ya dönerek oğullarının cenazesini toprağa verdi. Bir süre sonra ise engelli kızlarında baş dönmesi, kusma ve karın ağrısı şikayeti oldu. Hastaneye götürdüklerinde kızın hamile olduğu ortaya çıktı. Hamile kalan kız çocuğu, 8 Ocak 2018 tarihinde bir erkek bebek dünyaya getirdi.

İddiaya göre bir gece, kapısı ve penceresi olmayan tek göz odada yaşayan ailenin büyüklerinden birisi bebeğin sabah hiç ses çıkarmadığını gördü. Bebekten tepki alınmayınca sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler, bebeğin hayatını kaybettiğini tespit etti. Bebeğin ölümünü şüpheli bulan ekipleri polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipleri gerekli inceleme yapıldıktan sonra bebeğin adli tıp kurumu morguna kaldırılmasına karar verdi. Bebeğin kesin ölüm nedeni yapılan otopsiden sonra ortaya çıkacak.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.