Hürriyet yazarından flaş iddia! 'İran'da olduğu gibi bizde de önemli isimlere suikast düzenlenebilir'

Hürriyet yazarından flaş iddia! 'İran'da olduğu gibi bizde de önemli isimlere suikast düzenlenebilir'

Bir dönem vekillik de yapan Fuat Bol, bugün kaleme aldığı köşe yazısında İran'da son dönemde meydana gelen suikastlerin Türkiye'de de meydana gelebileceğini iddia etti.

Bir dönem vekillik de yapan Hürriyet yazarı Fuat Bol, bugünkü köşe yazısında İran'da son dönemde meydana gelen suikastlerin Türkiye'de de yaşanabileceğine dikkat çekti.

Bol bugünkü yazısında, "Akdeniz’de korsanlık yapılarak aranan gemimiz, Sayın Cihat Yaycı’nın ifade ettiği gibi tipik bir FETÖ kumpasıdır ve ikinci bir MİT TIR’ları vakasıdır. Gemiye gizlice silah ve mühimmat sokulacak ve bunlar yakalanıp tüm dünyaya ifşa edilecekti. Ve tıpkı MİT TIR’larında yapmak istedikleri gibi, maksatları Erdoğan’ı savaş suçlusu olarak Lahey Adalet Divanı’na göndermekti. Bu alçakların alçaklıklarının ölçüsü dün yoktu, bugün de yoktur, yarın da olmayacaktır." düşüncesini dile getirdi.

Bol, "İran’da olduğu gibi, bizde de önemli şahsiyetlere karşı suikast düzenleyebilirler. Biden koltuğa oturuncaya kadar hava hep dumanlı olacak! Canavarlara dikkat!" ifadesini kullandı.

 

NE OLMUŞTU?

 

İran’ın askeri nükleer programının ‘babası’ sayılan fizik profesörü Muhsin Fahrizade-Mahabadi geçtiğimiz gün korumalar eşliğinde aracıyla Tahran’dan 60 km uzaklıktaki Abserd ilçesine giderken pusuya düşürülerek öldürülmüştü.

Amerikan New York Times gazetesi, Amerikalı yetkililerin, saldırının İsrail tarafından düzenlendiğini teyit ettiğini yazmıştı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum