İBB'de toplu istifa! Genel sekreter ve yardımcıları istifa etti

İBB'de toplu istifa! Genel sekreter ve yardımcıları istifa etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından İBB genel sekreteri ve yardımcıları istifa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasının ardından İBB genel sekreteri ve yardımcıları istifa etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri DR. Hayri Baraçlı, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama ile yardımcıları ile birlikte istifa ettiğini duyurdu.

İşte o açıklama;

"aziz istanbullulara saygı ile duyurulur...

23 haziran'da gerçekleşen istanbul büyükşehir belediye başkanlığı yenileme seçimi, demokratik bir ortamda gerçekleşmiş ve istanbulluların tercihi ile sayın Ekrem imamoğlu başkan olarak seçilmiştir. kendilerini tebrik ederiz. 

istanbul büyükşehir belediyesi genel sekreterliğine bağlı yöneticiler olarak; demokrasiye olan inancımız, misyonumuza, kendimize ve istanbul'a olan saygımız nedeniyle yeni yönetimin kendi ekibiyle çalışmasının önünü açmak için büyük bir gayretle yürüttüğümüz görevlerimizi kendi isteğimizle bırakıyoruz. 

bu kararımızı başkanlığa iletirken, aynı zamanda siz saygıdeğer istanbullularla paylaşmayı da bir görev olarak görüyoruz. 

istanbul'a hizmet etmek için görev alan ve alacak olan herkese başarılar diliyoruz. istenildiğinde istanbul'a hizmet tecrübelerimizi yeni yönetim ve ekibi ile her an paylaşmaya hazır olduğumuzun da özellikle bilinmesini isteriz. 

bugüne kadar icra ettiğimiz görevlerde bize güvenen sayın cumhurbaşkanımıza, devlet ricalindeki tüm büyüklerimize ve belediye başkanlarımıza, birlikte istanbul'a hizmet etmekten gurur duyduğumuz 84 bin'e yakın çalışma arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederiz. 

aziz istanbullulara saygılarımızla arz ederiz. 

istanbul büyükşehir belediyesi 

genel sekreteri: dr. hayri baraçlı 

genel sekreter yardımcısı: muzaffer hacımustafaoğlu 

genel sekreter yardımcısı: mevlüt bulut 

genel sekreter yardımcısı: süleyman karalı 

genel sekreter yardımcısı: nihat macit 

genel sekreter yardımcısı: çağatay kalkancı 

genel sekreter yardımcısı: eyyüp karahan 

genel sekreter yardımcısı: adil karaismailoğlu 

1. hukuk müşaviri: ali karaaslan"

hyri-siyasetcafe.jpg


SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.