İbrahim Kalın gidiyor yerine O geliyor

İbrahim Kalın gidiyor yerine O geliyor

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın yerine geçecek isim belli oldu. İşte Kalın’ın yerine geçecek isim ve haberin ayrıntıları;

İbrahim Kalın’ın Cumhurbaşkanlığı Sözcülüğü görevinden ayrılacağı ileri sürüldü.

Gazeteci – Yazar Can Ataklı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın yerine geçecek ismi duyurdu.

Korkusuz yazarı ve Tele 1 programcısı Can Ataklı, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın görevinden ayrılacağını iddia etti. Ataklı, Kalın'ın yerineyse Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurulan İletişim Başkanlığı görevine Prof. Dr. Fahrettin Altun'un getirileceğini söyledi.

Ataklı'nın yazısından ilgili bölüm şöyle:

''Uzun bir süredir Erdoğan’ın yanında olan ve  Cumhurbaşkanlığı döneminde de saray sözcülüğü görevini yürüten İbrahim Kalın’ın bir süre sonra görevini bırakacağı duyumu aldım.

İbrahim Kalın’ın yerine havuz medyası yazarlarından Fahrettin Altun’un getirileceği konuşuluyor.

Altun bu göreve gelir mi gelmez mi elbette şu anda doğrulatma şansım yok, ancak Altun New York’tan öyle tweetler attı ki insan ister istemez “Sarayın sözcüsü olmuş bile galiba” diye düşünüyor.

Altun Erdoğan’ın konuşmaya hazırlandığı andan itibaren yayına başladı ve önce “Cumhurbaşkanımız birazdan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitap edecek” tweetini attı.

Ardından “Cumhurbaşkanımız @RT_Erdogan, BM 73. Genel Kurulu’nda bir kez daha ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek insanlığın ortak vicdanının sesi oldu” mesajını paylaştı Altun.

Twitler bu tür yorumlarla devam etti.

Ancak bana göre Altun’un en önemli mesajı fotoğraflı olarak paylaştığı twit oldu.

Yandaş medyanın “Yaşasın Erdoğan Trump’la görüştü” çığlıklarıyla kullandığı Trump’ın Erdoğan’ın kolunu tuttuğu fotoğrafları ilk önce Fahrettin Altun gönderdi tüm sosyal medyaya.

Altun bu mesajında “Cumhurbaşkanımız Sayın @RT_Erdogan Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’na hitapları öncesinde ABD Başkanı Donald Trump ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi” diye yazıp ekine de fotoğraf koyunca yandaş medyamız ilk anda bunu gerçek bir görüşme sandı.

Birleşmiş Milletler toplantısında saray sözcüsü gibi çalışan ve medyaya da ters köşe yaptıran Altun’un bu göreve asaleten de atanması pek şaşırtıcı olmayacaktır yani.''

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.