İftiralara cevap veremeyen İhsan Şenocak ve Cübbeli Ahmet, Siyasetcafe yazarı Volkan Ergenekon'un açık çağrısından kaçtılar

İftiralara cevap veremeyen İhsan Şenocak ve Cübbeli Ahmet, Siyasetcafe yazarı Volkan Ergenekon'un açık çağrısından kaçtılar

Siyasetcafe yazarı Volkan Kemal Ergenekon, bugünkü sosyal medya paylaşımında yapacağı canlı yayına İhsan Şenocak ve Cübbeli Ahmet'i de davet etti.

Yeni Akit Yazarı İhsan Şenocak twitter hesabından "İran'ın eşkıyaları adaletinden ve İslam'a sadakatinden dolayı, kendisine 5. halife denen züft ve takvasıyla maruf Hz. Ömer'in (ra) torunu Ömer b Abdülaziz'in kabrini açıp cesetini götürmüşler. Bunların yaptığını gavur yapmaz. Neredesin Ey Yavuz Sultan!" mesajını paylaşmıştı.

Siyasetcafe yazarı Volkan Kemal Ergenekon'da yazdığı köşe yazısında halkı kin ve düşmanlığa sürükleyen ve hadsiz çıkışlarıyla bilinen İhsan Şenocak'a çağrıda bulunmuştu.

Ergenekon, 'Proje adamı İhsan Şenocak yalan ve iftiralarıyla yine toplumu provake edip, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmeye çalışıyor! Bu ve Ebubekir Sifil gibi sefiller amaçlarına ulaşamayacaklar..." demişti.

Bunun ardından Ergenekon yazdığı köşe yazısında Şenocak'a açık çağrıda bulunarak TV'de tartışmaya davet etmişti.

 

ŞENOCAK VE CÜBBELİ'YE AÇIK ÇAĞRI

 

Ergenekon, bugünkü sosyal medya paylaşımında çağrısını yenileyerek, yapacağı canlı yayına İhsan Şenocak ve Cübbeli Ahmet'i de davet etti.

Ergenekon paylaşımında Cübbeli ve İhsan Şenocak'ın çağrılarına yanıt vermediğini elinde belgeler olmasına rağmen bu ikilinin açıklama yapmaktan kaçındığını belirtti.

 

Ergenekon şunları söyledi:

 

Kıymetli Arkadaşlarım. Hayatta en nefret ettiğim insanlar müfterilerdir..
Humeyni ve Atatürk hakkında iftira atanları canlı yayına davet ettik.. Namertçe kaçtılar... Hakli iseniz niçin kaçıyorsunuz?

Cübbeli kaçtı.
Mısıroğlu kaçtı.
Şenocak kaçtı.
Bahaddin Çağdaş kaçtı...

Kaynaklarla , belgelerle konuşalım.. Bakalım kim kimi tuş ediyor.. Karşına çıkarım diyen varsa hodri meydan..İki dakika da canlı yayın bağlantısı yaparız. En yakın arkadaşlarımdan birisini, en nefret ettiğim bebek katiline o..çocuğu dediği için sayfamdan silip attım.Arkadaşlığımı da bitirdim.
İftira en alçakça davranıştır. Resulullah (sav) efendimize ashabı kiram " En büyük günah nedir? İçki mi zinamı kumar mi?" mealinde..Buyuruyorlar ki " İffetli bir kadına iffetsizlik isnad etmektir en büyük günah "...
Bu akşam sayfamda canlı yayında bu konuda bir açıklama yapmaya çalışacağım inşaallah..

Belgelerle..Kaynaklarla...İspatlı'

 

volkan-siyasetcafe-001.jpg

 

İŞTE ERGENEKON'UN YAZISININ O BÖLÜMÜ

 

Gerek siz gerekse Ebubekir Sifil gerek Nurettin Yıldız ve Cübbeli Ahmet, sosyal medyada mezhep kışkırtıcılığı yaparak, vahdeti baltalıyor, emperyalist ABD ve siyonist gaspçı rejim İsrail'in ekmeğine yağ sürüyorsunuz..
Halkı kin ve düşmanlığa sürüklüyorsunuz...

Buna son vermeniz gerekir..Bu tür hadsiz çıkışlar ümmetin maslahatına değildir.. Hz.Ali ( as)'ın kabri bombalandığında niye tepki göstermediniz Işid'e ve El Nusra'ya.. Hz.Zeyneb validemizin türbesi bombalandığında niye sesiniz çıkmadı..

Hz.Hücr bin Adiyy gibi büyük bir sahabenin kabri tahrip ve imha edilirken neden hepiniz faciayı seyretmekle yetindiniz..!!!

Bu da  o terörist örgütlerin sempatizanı olduğunuzun en müşahhas misali gibi gözüküyor.. 

Yayınladığınız tweet i inkar ediyorsanız tekzib edin..İkrar ediyorsanız, istediğiniz TV'de buyurun bu konuyu belgelerle münazara edelim..Takdiri halka bırakalım...

YAZININ TAMAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.