İğrenç sapık vapurda kadınlara bakarak mastürbasyon yaptı!

İğrenç sapık vapurda kadınlara bakarak mastürbasyon yaptı!

İstanbul'da Karaköy ile Kadıköy seferi yapan vapurda kadın yolcuların karşısına oturan sapık onlara bakarak herkesin içinde mastürbasyon yaptı. Yolculardan biri de o anları cep telefonu ile kayda aldı.

İğrenç görüntüyü, İstanbul'da Karaköy-Kadıköy vapuruna binen genç bir kadın çekti.

Vapurun hareket etmesinin ardından birkaç genç kadının oturduğu bölmeye gelen sapık, bakışlara aldırış etmeden mastürbasyon yaptı.

 

KADIN İFŞA ETTİ


Uzun süre bu şekilde çevresindekileri rahatsız eden sapık, görüntüyü çeken genç kadınla aniden yüz yüze geldi. Bu sırada genç kadının sesi yükseldi.

 

"NE YAPIYORSUN?"

 

Tacizciye bakarak, "Ne yapıyorsun? Bize izleyerek penisini elliyor." diyen kadın, ardından güvenliğin gelmesi için sesini biraz daha yükseltti. Bu sırada kayda alındığını fark eden sapık, koşar adımlarla bölgeden uzaklaştı.

 

MONTUNU GEMİ TUVALETİNDE BIRAKARAK KAÇTI


Öte yandan videoyu sosyal medyadan paylaşan genç kadın, "Bu şahıs, Karaköy-Kadıköy vapurunda bize bakarak, bu iğrenç hareketi yaptı ve sonrasında montunu gemi tuvaletinde bırakarak, gemiden çıkanlara bakmamıza rağmen kaçtı. Ceza alması için elimizden geleni yapacağız." yorumunda bulundu.

 

YAKALANDI


Görüntünün yayılmasının ardından harekete geçen polis ekipleri, şüphelinin Rıza E. olduğunu, Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bulunduğunu saptadı. Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Rıza E.’yi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Çocuğun cinsel istismarı ve rahatsız etme suçlarından sabıkası bulunan Rıza E., görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu itiraf etti. Rıza E., işlemlerinin ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Kadıköy Asayiş Büro ekiplerine teslim edildi.

 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Çocuğun cinsel istismarı suçundan da kaydı olduğu öğrenilen Rıza E. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda ifadesi alınan şüpheli, “Görüntülerdeki kişi benim. Ama ben mastürbasyon yapmadım. Benim tikim var. Birkaç yıl öncede 17 yaşındaki bir çocuğun bacağına elim değmişti. Çocuk dedikleri 17 yaşındaydı ve yine böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalmıştım” dedi.

 

Bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen Rıza E.'yi teşhis etmeleri için Zeliha M. ve S.Y isimli genç kadınların emniyete çağrılacağı öğrenildi.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.