İhsan Şenocak'tan skandal Sıla tepkisi

İhsan Şenocak'tan skandal Sıla tepkisi

İlahiyatçı İhsan Şenocak, Sıla ile Ahmet Kural arasında yaşanan kavgaya ilişkin olay paylaşımda bulundu ve Kabine’de yer alan Bakan’a çok ağır göndermede bulundu. İşte haberin ayrıntıları;

Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşanan olaya ilişkin bir değerlendirmede İhsan Şenocak’tan geldi.

Önceki sohbetlerinde ‘pantolon giyen kadın cehennemliktir’ hükmünü ve fetvasını veren İhsan Şenocak, sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu.

Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt iki ünlü arasında yaşanan olaya sessiz kalmamış ve Ahmet Kural'dan şiddet gördüğü ileri sürülen Sıla'yı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletmişti.

Bakan Selçuk, görüşmede şiddete sessiz kalmadığı için Sıla’ya teşekkür ederek, toplumun her kesiminde şiddetle mücadelede kararlı olunduğunu ve bakanlık olarak şarkıcının yanında olduklarını ifade etmişti. Bakanın bu telefonuna İlahiyatçı İhsan Şenocak skandal bir tepki gösterdi.

ŞENOCAK’TAN BAKANA SILA TEPKİSİ

İlahiyatçı Dr. İhsan Şenocak, günlerdir gündemde olan şarkıcı Sıla'ya Aile, Çalışma Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının da destek olmasına tepki gösterdi.

Şenocak, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Aileden sorumlu müesseseler iffetsiz, nikahsız ve ailesiz bir hayatı ‘özgürlük’ zannedenleri takdir ve tebcil ederse gençler yanlışı doğru, fuhşu ‘aşk’ olarak görür ve orada ne edeb, ne iffet, ne aile korunur. Müslüman, Müslümanca düşünen, Müslümanca yaşayan ve Müslümanca konuşandır” ifadelerini kullandı.

İşte İhsan Şenocak'ın o paylaşımı:

ihsan-003.jpg

siyasetcafe.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir.

ihsan1-001.jpg

'Genç Kaynana Şehvet uyandırır'

ihsan2-001.jpg

ihsan3-001.jpg

nuri.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.