İlkay Sivaslı adlı öğretmen kendini öldürtmek için kiralık katil tuttu ama…

İlkay Sivaslı adlı öğretmen kendini öldürtmek için kiralık katil tuttu ama…

10 yıllık sevgilisinin kendisinden yüklü miktarda para alması nedeniyle zor duruma düşen İlkay Sivaslı'nın, ilişkisinin yıllar geçmesine rağmen ilerlememesi sebebiyle bunalıma girdiği ve kiralık katil tuttuğu iddia edildi.

İlkay Sivaslı adlı öğretmen, bunalıma girdiği gerekçesiyle internetten kendisini öldürmesi için kiralık katil tuttu. Tanju Doğan adlı kiralık katilin İlkay Sivaslı’ya aşık olduğu ve öldürmek istemediği ancak Sivaslı’nın ısrarı sonrası cinayeti gerçekleştirdiği iddia edildi.

İlkay Sivaslı’yı öldüren kiralık katil Tanju Doğan, “Arkadaşlarının yanında öldürmemi istemedi, 24 gündür öldürmek istiyordum ancak o’na aşık oldum. Kendisini öldürmem için bana baskıyı artırdı. İsteğini kıramadım ve öldürdüm” dediği iddia edildi.

BUNALIMA GİREN ÖĞRETMEN KENDİSİNİ ÖLDÜRMESİ İÇİN KİRALIK KATİL TUTTU

Hürriyet Gazetesi’nden Çetin Aydın’ın haberine göre, Kartal Atatürk İlköğretim Okulu’nda görev yapan sınıf öğretmeni İlkay Sivaslı, 10 yıldır evli olan İ.E. ile ilişki yaşıyordu. Sevgilisinin kendisinden yüklü miktarda borç alması ve ilişkilerinin yürümemesi sebebiyle bunalıma giren İlkay Sivaslı, intihar etmeyi başaramayınca, internetten 24 gün önce 5 bin Lira karşılığı kiralık katil tuttu. Katilin adının Tanju Doğan olduğu belirtildi.

KİRALIK KATİL, İLKAY SİVASLI’YA AŞIK OLUNCA ÖLDÜRMEK İSTEMEDİ

Kiralık katil Tanju Doğan’ın eline fırsat geçmesine rağmen aşık olduğu için İlkay Sivaslı’yı öldürmediği ortaya çıktı.

“BENİ NEDEN ÖLDÜRMÜYORSUN” SÖZLERİYLE BASKI YAPMIŞ!

Bunun üzerine Tanju Doğan’ı arayan İlkay Sivaslı, “Beni neden öldürmüyorsun, neyi bekliyorsun?” sözleriyle katilini aradı. Ancak Tanju Doğan’ın iddiasına göre, kiralık katil kurbanına aşık olmuştu. Sivaslı’nın kendisini öldürmesi için ısrar etmesi üzerine Doğan, 21 Nisan 2019’da Pendik’teki evine gitti. Önce Sivaslı’yı boğmaya çalışan Tanju Doğan, çok acı çektiğini görünce vazgeçti ve silahıyla öğretmeni vurdu. Tanju Doğan bunun üzerine 112’yi arayarak İlkay Sivaslı için yardım istedi. Eve gelen ambulans, Sivaslı’yı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Tanju Doğan da peşinden gitti ancak Sivaslı hastanede hayatını kaybetti. Kiralık katil de hastaneden kaçtı.

KİRALIK KATİL ADANA’DA YAKALANDI

Polis ekipleri, kamera görüntülerinden Tanju Doğan’ın kimliğini tespit etti. Adana’da yakalanan Tanju Doğan gözaltına alındı ve İstanbul’a getirildi.

Doğan’ın cep telefonunda yapılan inceleme sonucu İlkay Sivaslı ile yaptığı görüşmelerin kaydedildiği belirlendi. 

Kayıtlarda Tanju Doğan’la İlkay Sivaslı’nın kendisini öldürtmek istemesiyle ilgili verilerin bulunduğu belirtildi.

Öğretmen İlkay Sivaslı’nın ölümünün ardından cinayeti gerçekleştiren kişinin sevgilisi İ.E. olduğu sanılmıştı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.