İmam Halil Konakçı ile ilgili bomba iddialar! 'İzmir mekanlarında sahne alırdı, konsomatrislerle takılırdı'

İmam Halil Konakçı ile ilgili bomba iddialar! 'İzmir mekanlarında sahne alırdı, konsomatrislerle takılırdı'

Hatay ile ilgili yaptığı mesnetsiz açıklamaların ardından eleştiri toplayan İmam Halil Konakçı hakkındaki bir habere yapılan yorum ağızları açık bıraktı.

Atatürk’ün “Şahsi meselem” dediği Hatay’ın Arap yurdu olduğunu ve ezanın yasaklandığını söyleyen İmam Halil Konakçı, açıkça Atatürk ve Türk milletini hedef almış, Diyanet Konakçı hakkında gelen eleştiriler sonrası hakkında inceleme başlatmıştı.

Diyanet'in maaşlı imamı olmasına rağmen sosyal medyada bir tarikat-cemaat lideri gibi ahkam kesen, fetvalar veren, yayımladığı videolarda hem Türk milletini hem İslam dinini rencide eden Konakçı, toplumu geren, Türk milletini tahrik ve tahkir eden konuşmalarıyla tepki çekiyor.

 

YAPILAN YORUM AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

 

Hatay ile ilgili yaptığı mesnetsiz açıklamaların ardından eleştiri toplayan İmam Halil Konakçı hakkındaki bir habere yapılan yorum ise dikkat çekti.

 

Konakçı'yı tanıdığını söyleyen hesap şunları iddia etti:

 

'Dikkat ederseniz 2004 yılından önceki hayatından hiç bahsetmiyor internet videolarında. Kendisini Eşrefpaşa'daki mahallesinden tanıyan bir arkadaşı olarak yazıyorum. 1980 İzmir doğumlu. Pazarlarda hamallık yaptığım dediği kısım kesinlikle yalan. Uzun süre İzmir Eşrefpaşa'da babasının saatçi dükkanında çalıştı. konakçı Saatçilik. Müziğe hep ilgisi vardı, liseden sonra klavye çalıp beste yapmaya başladı. 90'lı yılların sonu, 2000'li yılların başında bazı İzmir mekanlarında sahne aldı. Yani 19-20 yaşlarındaydı. Eşrepaşa birahanelerinde tombul konsomatrislerle takılırdı hep. Özellikle sanatçılara ve sarkıcılara öfkesi kesinlikle sahne hayatında istediği şan ve şöhreti elde edememesinde geliyor. Birilerinin provokatör adamı olduğu açık.'

photo-2023-08-15-13-55-36.jpg

 

ÜMİT ÖZAĞ'DA İFŞA ETMİŞTİ

 

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'da Hatay açıklamalarının ardından  İmam Halil Konakçı hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve "Kendisinin ‘din adamı’ olmaya uygun bir hayatı yok. Şaibeli İzmir günlerinin ortaya çıkmasıyla bütün kamuoyu tarafından anlaşılacak." demişti.


Siyasetcafe.com - ÖZEL HABER

 

İLGİLİ HABERLER;

 

b-029.jpg

a-028.jpg

c-023.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.