İmamhatip'li eski MHP'li vekil İmamoğlu hayranı çıktı 

İmamhatip'li eski MHP'li vekil İmamoğlu hayranı çıktı 

İmam hatip kökenli eski MHP milletvekili Nazif Okumuş, FETÖ kriptosu iddiası olan CHP'li Ekrem İmamoğlu’nu “merhamet timsali” bir büyük adam olarak nitelendirdi.

İmam hatip kökenli bir gazetede çalışırken MHP Gebel Başkanı Devlet Bahçeli'nin  milletvekili yaptığı Nazif Okumuş daha önce de partisini ağır eleştirmekten geri kalmamıştı. Okumuş şimdi de CHP'li İmamoğlu'nu övmeye başladı.

HDP VE İYİ PARTİ DESTEKLİ CHP ADAYINA SAHİP ÇIKTI 

Yeniden aday gösterilmeyince MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de zaman zaman eleştirilerde bulunan Nazif Okumuş şimdiler sıkı bir CHP taraftarı olarak ortalıklarda dolaşıyor. 

CHP'nin televizyonu olan Halk TV'de yayına katılan eski MHP’li Nazif Okumuş’un Ekrem İmamoğlu’nu “merhamet timsali bir büyük adam” olarak nitelendirmesi dikkat çekti.

nazifokumus.jpgNazif Okumuş

BAHÇELİ HER FIRSATTA OKUMUŞ'A İMKAN TANIDI 

Devlet Bahçeli, İstanbul'da yerel gazetelerde muhabir, haber müdürlüğü ve yayın yönetmenliği yaptığı sırada Nazif Okumuş'u alarak önce 1999 yılında Milletvekili olmasını sağladı. 

Bahçeli yine Okumuş'u 2002 seçimlerinde de aday göstermiş ancak MHP baraj altında kaldığı için kimse seçilememişti. Bahçeli, 2007'de Nazif Okumuş'u yine unutmadı ve İstanbul 2. bölgeden 4. sıradan aday yaptı. Ama Okumuş seçilemedi. 

Nazif Okumuş bunlara rağmen ilk sırtını döndüğü isim ise Devlet Bahçeli olmuş ve son zamanlarda her fırsatta eleştiren kişi olmaya başladı. Okumuş bununla da kalmadı Cumhur İttifakı ortağı olan MHP ve Devlet Bahçeli'nin desteklediği Cumhur İttifakı adayı karşında olan ve HDP-İYİ Parti destekli CHP adayını överek gündeme gelmeye çalışıyor. 

Nazif Okumuş'un baş döndüren bir hamleleri hem görev yaptığı MHP içinden hem de onu izleyen kesimler tarafından nankörlükle suçlanıyor. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.