İmamoğlu'ndan eşcinsel evliliğin yolunu açacak projeye destek

İmamoğlu'ndan eşcinsel evliliğin yolunu açacak projeye destek

Ekrem İmamoğlu, eşcinsel evliliklerin önünü açmak için eşcinseller tarafından istenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesine destek verdi.

Ekrem İmamoğlu tarafından desteklenen Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesi, CHP’lilerin uyuşturucuyla mücadele komisyonu önerisine eklendi ancak AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında, Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesi, CHP’liler tarafından ilgili komisyon kurulması için önerildi. CHP’li meclis üyelerinin, uyuşturucu ile mücadele komisyonu önerisine eklediği Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu önerisi AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

UNICEF ve BM eliyle tüm dünyada yaygınlaştırılmaya çalışılan, sponsorluğunu Soros’un yaptığı Toplumsal Cinsiyet Eşitliği projesine, Türkiye’de aktif olarak CHP’liler ve bazı STK’lar sahip çıkıyor. 

Aile yapısını parçalama ve eşcinselliği yaygınlaştırma amacına hizmet eden bu proje, 31 Mart seçimlerinden sonra CHP’nin kazandığı tüm belediyelerde sahneye konulacağı öne sürülüyor.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.