İmamoğlu'ndan Yıldırım'a protesto açıklaması

İmamoğlu'ndan Yıldırım'a protesto açıklaması

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur ittifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın katıldığı operadaki protesto için "Keşke sadece alkışlasalardı" diyerek farklı bir şekilde protestoya destek verdi. 

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı operada protesto eden Cumhur İttifakı İstanbul adayı Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileğinde bulunmadığı gibi protestonun yalnızca alkışlarla kalmasını söyledi.


"KEŞKE SADECE ALKIŞLASALARDI. TABİ BU TÜR KUTUPLAŞMALARI SEVEN..."

CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın katıldığı bir opera gösteriminde CHP sloganı haline getirilen 'her şey güzel olacak' sloganları ile protesto edilmiş olmasının sorulması üzerine, "Keşke sadece alkışlasalardı tabii. Bu tür kutuplaşmaları seven bir kişi değilim. Her yerde nezaketi arayan biriyim. Keşke sadece alkışlayıp, karşılasalardı." dedi.

"İNSANLARA 'GEÇMİŞ OLSUN' DEMEKTEN İMTİNA EDİYOR"

Toplumun kutuplaştığını savunan İmamoğlu, bunun kendisini üzdüğünü belirtirken, Binali Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerinde bulunmadı. İmamoğlu, "Bazen çok kötü bir olay oluyor, kimse bunu sahiplenmiyor, insanlara 'geçmiş olsun' demekten imtina ediyor. Bazen sevinci paylaşmak, bazen hüznü paylaşmak toplumumuzun geleneğinde var. Bunları yaparsak kutuplaşmaları engelleriz" dedi.

binaliyildirim-bhs1.jpg
Binali Yıldırım, CHP ve HDP'liler tarafından el şaklatıp 'Her şey güzel olacak' diye slogan attıklarında gülümseyerek karşılık vermişti. Yıldırım konu ile ilgili bir gün sonra ise "Biz bizi sevmeyeni de seviyoruz. Bir herkesi seviyoruz" açıklamasında bulunmuştu. 


"BENİM SÜLALEMİ HERKES TANIR"

İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın  Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun Trabzon açıklamasına karşın kendisinin savunmasını yaptığına dair soru üzerine, "Bunları konuşmak bana zül geliyor. Koray Aydın'a teşekkür ederim. Benim sülalemi, ailemi herkes tanır, bilir. İnsanların geçmişi üzerinden siyaset yapıp bundan fayda elde edecek zavallılara ben gülüyorum sadece" dedi. 

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.