İmamoğlu’nun hesaplarından Erdoğan yayınlandı!

İmamoğlu’nun hesaplarından Erdoğan yayınlandı!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk yayınında araya Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması girdi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk’te Buket Aydın’ın ’40’ programına katıldı. İmamoğlu, soruları yanıtlarken konuşma birden kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a canlı bağlantı yayını ekrana geldi.

Ancak bant kaydı olan program Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesaplarından aynı dakikalarda görüntülü verilirken, araya giren Erdoğan’ın konuşması da bir süre yayınlanmış oldu.

5. İyilik Ödülleri töreninde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması İmamoğlu’nun hesaplarından yaklaşık 17 saniye gösterildi. Erdoğan’ın konuşmasından sonra ise program kaldığı yerden devam etti.

YAYINIMIZ BANT YAYINIDIR

İmamoğlu’nun konuşmasının kesilmesi sosyal medyada gündem olurken gazeteci Kadri Gürsel, “İktidar medyası, konuklarına işte böyle davranır” diyerek tweet atarak olaya dikkat çekti.

Programın sunucusu Buket Aydın ise o dakikalarda Twitter hesabından, “Yayınımız bant yayındır. Canlı yayın değildir. O yüzden yazdığınız ve eleştirdiğiniz gibi bir anons yapıp ara veriyoruz demem mümkün değil."

İMAMOĞLU: MEDYAYA ACIYORUM

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarına İstanbul Çatalca’da devam etti. Dün gece yayınlanan CNN Türk’teki ’40’ programına katılan İmamoğlu, yayının kesilerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bağlanılmasını değerlendirdi. İmamoğlu, “Hanımefendinin bir suçu yok ama Türkiye’de sabah akşam konuşuyorlar. Adamlar program yapamıyor. Medyaya da acıyorum” yanıtını verdi.

SİYASETCAFE.COM 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.