İmera’dan Kerimcan’a: “Bu rezilliklere prim verilmesin”

İmera’dan Kerimcan’a: “Bu rezilliklere prim verilmesin”

Karadenizli müzik grubu İmera, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ı topa tuttu. İmera’dan, Kerimcan’a olay sözler…

Karadeniz Müziğinin önemli temsilcilerinden müzik grubu İmera, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da sahne alan sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz’ı ağır şekilde eleştiren grup İmera, açtı ağzını yumdu gözünü.

cropped_content_kerimcan-durmaz-kaldigi-otelden-kovuldu_p3pz77t9zm21n83.jpg

Karadeniz müziğinin en sevilen temsilcilerinden olan İmera müzik grubu, Karadenizli gençlerin Kerimcan Durmaz'a olan ilgisine anlam veremediklerini söyledi.

866346.jpg

ORTADA SANAT YOK AHLAKSIZLIK VAR

Sosyal medyada her paylaşımıyla çok konuşulan ve aynı zamanda DJ olan olan Kerimcan Durmaz hakkında sert açıklamalarda bulunan İmera, “Bu tepkim Kerimcan Durmaz isimli vatandaşın kesinlikle yaşam tercihi ve cinsel tercihiyle alakası yok. Ortada yapılan bir sanat yok. Ortada büyük bir samimiyetsizlik ve ahlaksızlık var.

karadenizli-imera-kerimcan-durmaz-i-topa-tuttu_31524119884.jpg

BU REZİLLİKLERE PRİM VERİLMESİN

Birçok kişiye “Oğlunuz bunun gibi davranışlarda bulunacak” desek bizle kavga eder, seni dövmeye yeltenir. Ama konserinin ise 2 gün önceden tüm locaları doluyor. Mekanlar bizim istediğimiz çok cüzi ücretleri vermezken, böyle insanlara hak etmedikleri halde yüksek rakamlar ödeniyor. Bu rezilliklere prim verilmesini de doğru bulmuyorum” şeklinde konuştu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.