İnce'den Yıldırım'a "Ergenekon" eleştirisi

İnce'den Yıldırım'a "Ergenekon" eleştirisi

Muharrem İnce eski başbakan Binali Yıldırım'ın dün Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile ilgili konuşmasını eleştirdi.

Eski başbakan ve AK Parti İzmir milletvekili Binali Yıldırım'ın dün partisinin il kongresinde yaptığı konuşmayı eleştiren Muharrem İnce "Herhalde bu da onların fıtratı, ne yaşanırsa yaşansın değişmiyor!" ifadelerini kullandı.

Memleket hareketi adı altında partileşme sürecinde olan eski CHP milletvekili Muharrem İnce, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Binali Yıldırım2ın konuşmasını eleştirerek şunları söyledi.

"Binali Yıldırım, FETÖ’nün düzmece delillerle kurduğu Ergenekon- Balyoz kumpaslarını hala savunuyor. Herhalde bu da onların fıtratı, ne yaşanırsa yaşansın değişmiyor!"

ince-008.JPG

 

Binali Yıldırım, dün AK Parti’nin Edirne 7. Olağan kongresinde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullanmıştı:

“Ama nelerle karşılaştık, ne zorluklarla mücadele ettik. Şöyle bir geriye doğru dönüp baktığımız zaman, en önce daha iktidarımızın ilk yıllarında darbe ve vesayet heveslileri meydanlardaydı. Hatırlayın, Balyozlar, Ergenekonlar... Bunlar yalan mıydı, elbette bunlar vardı. Daha sonra 2007'de Türkiye'nin en büyük partisine 363 milletvekili ile cumhurbaşkanını seçtirmediler. Eski vesayet alışkanlıkları, maalesef bizim iktidarımızda da tekrar hortladı. 367 diye bir icat çıkardılar ve ondan sonra ne dedik, 'madem bize cumhurbaşkanını seçtirmiyorsunuz, o halde bizde millete gideriz' dedik."

 

 

yildirim-001.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum