İsmail Çorbacı

İsmail Çorbacı

Yahudilerin 1000 yıllık projesi: 2

Yahudilerin 1000 yıllık projesi: 2

2'nci MADDE 

"Siyasetin ahlak ile ortak hiçbir yönü yoktur" 

Dünya kurulduğunda iblis tarafından üç gözde meslek insanoğluna öğretildi.

Biz bunların ne kadar kıymetli olduğunu anladık. Biz sahiplendik ve çeşitli versiyonlarda bütün dünya halklarına dağıttık.

Bütün halklar bu şeytani plana dört elle sarıldı. Öyle benimsediler, öyle geliştirip uyguladılar ki ;Biz bile şaşırıp kaldık. 

Bu meslekler:

1)Casusluk, 2)Fahişelik, 3)Şamanlık. 

1.Casusluk 

Casusluk mesleğini ilk defa Egypt (Mısır) Firavununa uygulattık. Ve başarılı olduk. Sonra tüm dünya devletleri tarafından benimsendi. Biz de kurduk. Kurduğumuz teşkilatlar aynı zamanda bize de çalıştılar. Öyle bir abartı yaptık ki, herkes casus olmak istedi. Ve dünyanın sonuna kadar da isteyecekler. 

2.Fahişelik 

Fahişeliği ilk defa din adamlarının zaaflarından yararlanarak yaydık. Sonra halkın occult (gizli ilimler) ' e meraklı olduğunu öğrendik. Bu yolla fahişeliği yaydık. Ve bilmeden iblisin hizmetkarı oldular. Bu plan öyle bir tuttu ki ;Hükümdarlar bile çeşitli isimler adı altında kendilerine metres /cariye /odalık vb.gibilerini tuttu. Daha da ileriye giderek devletlere resmi olarak genelevler kurdurduk. Ve bunların kurucuları arasında mutlaka bizden biri vardır. 

3.Şamanlık 

Şamanlık eski dönemlerde kabile büyücüleriydi. Söyledikleri palavradan başka bir şey değildi. Biz yetiştirmiştik. Bizim çıraklarımızdı, onlara en büyük sanatı öğrettik. Yalan söyleme sanatını. 

Yıllar geçtikçe, zamana göre bu planı da, geliştirip güncelledik. Şamanlığı iki gruba ayırdık. Birincisi avukatlık, ikincisini politikacı yaptık. En çok politikacıdan verim aldık. Öyle bir verim oldu ki, bu plana ilk atılan dinciler oldu.

(Dikkat ;burası çok önemli, dinci diyorum, dindar demiyorum. Dinci ile dindar arasında çok büyük fark vardır. Dinciye para ve Allah'ı yan yana koysan, önce parayı seçer. Dindara ise para ile Allah'ı yan yana koysan önce Allah'ı seçer. Ateist ise hiçbiri yok der, çıkar işin içinden.) 

Öyle şeyler yaptılar ki; makam uğruna dini kullandılar. Fütursuzca yalan söyleyerek her türlü ahlaksızlığa sığındılar. Ve başarılı da oldular.

Hiç akıllarına gelmez mi; Avukatların ve Siyasetçilerin bir yalan ustaları olduğu.
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Çorbacı Arşivi