İsmail Çorbacı

İsmail Çorbacı

Yahudilerin 1000 yıllık projesi

Yahudilerin 1000 yıllık projesi

1'inci MADDE "Herkes iktidar mevkiinde olmayı arzu eder, her şahıs bir diktatör olmayı ister, yeter ki buna muktedir olsun" Yeryüzünde yaşayan her insan, konumu ne olursa, seviyesi ne olursa olsun, bir makamda olmak ister.

Biz bütün insanları takip eder, bilgi toplarız. Yanlarına bizim ajanlarımızı yerleştiririz. Ne yapmak istediklerini, hiç anlamadıkları bir taktikle sorar soruştururuz. Sonra biz o bilgileri toplar ;300'ler Meclisi'nin liderine sunarız. O da bilgi/dokümanları inceler ilgili lidere teslim eder. Görevlendirilen ajanlar kişiyle irtibata geçer.

Çeşitli telkinlerle beynini yıkar, istediğimiz gibi yönlendirir, yüksek eğitim veririz. Ömrü boyunca yapamadığı bazı şeyleri anında eksiksiz bir şekilde yerine getirilir. Asla bilmez ki, yapılan bütün işler tarafımızdandır. O da bizim çok güçlü olduğumuzu zanneder.

Gerçekten bir kör ahmaklık içinde olduğunu anlayamaz. Kişide bir diktatör, başkan, asker, kritik bir makam arzusu görüyorsak onu o şekilde, yönlendirir o makama çıkartırız. Artık o bizim gönüllü kölemizdir. Biz ne istersek, hatta fazlasıyla hazırdır. Halk bir şeylerin farkına varmaya başladığında ise bize sataşmaya başlayacak /başlattıracağız.

İşte o zaman halk bizim ne kadar güçlü bir millet, korkunç bir devlet olduğumuzu anlayacaktır. Bu bizim en büyük başarımızdır. Zamanı bittiğinde o kişiyi nasıl yükselttiysek, kötü bir biçimde de, yerin dibine batırırız. Hatta bununla da yetinmeyip kişiyi vatan haini ilan ettiririz.

Nitekim geçmişte ve bu günde olanlara bir bakın bizi göreceksiniz. Gelecekte de bizi göreceksiniz. Dünya milletleri seçtiğiniz liderlere bakın. Hepsi bizim gönüllü kölelerimizdi. Yalnız bizi suçlamayın, biz bir şey yapmadık sadece öneri sunduk. Hepsini onlar istedi.

Hatta doymak bilmediler, hep daha fazla istediler. Bizde verdik. Biz bu planı iblisten almıştık. Fakat iblis bile bu derece başarılı olamadı. Çünkü iblis lanetlenmişti. Yine de, tanrıdan korkuyordu.

Bizim öyle bir korkumuz yok! Biz yeryüzünde seçilmiş insanlarız. Her şeye muktedir olan biziz. Bilseler ki, bizim ne kadar korkak bir millet olduğumuzu işte o zaman halimiz nice olur.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Çorbacı Arşivi