İsmail Çorbacı

İsmail Çorbacı

Yahudilerin 1000 yıllık projesi

Yahudilerin 1000 yıllık projesi

3'üncü MADDE 
"Her çeşit iktidarın sallantı halinde olduğu şimdiki zamanda, bizim iktidarımız diğer herhangi birinden daha yenilmez olacaktır" 
Yeryüzü devletlerinde çeşitli formlarda yönetim şekli /şekilleri mevcuttur. Ve bu yönetim şekillerinin, alt taban yapısı hemen hemen bizim projemiz, bizim senaryosunu yazıp uygulamaya koyduğumuz oyunlardır. Geriye sadece bu oyunu oynayacak aktör ve figüranlar kalıyor. Herkes iktidar olmayı ister. Yeter ki ;buna muktedir olsun. 


Bu oyunda, iyi ve kötü yöneticiler bulmak çok zor olmayacaktır. Verdiğimiz yönetim şekilleri öyle bir hazırlanmalı ki, üç çeşit propagandası payandası üzerine oturtulmalıdır. Hep bu üç propagandayı ezberleyip tekrarladılar. Bilmiyorlar ki, dördüncü propaganda "Kaos" propagandasıydı. Diğer üçünü figüranlara oynatırken, dördüncü propagandayı bizim baş aktörlerimiz oynayacaktı. İşte, bizden olmayanlara verdiğimiz ödüller, bizim baş aktörlerimize verilecekti. Uygulamaya koyduğumuz rejimler, kurduğumuz iktidarlar senaryonun sonunda anarşiye dönüşecekti. 


İşte o zaman iktidarlar sallantı halinde olunca, devletler her yönden gerilemeye başlayacak. Özellikle bizim işimize yarayan, ekonomik çöküntü ve etnik çatışmalarla genç nüfusu karşı karşıya getirip, birbirine düşürmektir. 


O zaman bizim kutsal ellerimiz devreye girerek, bu ülkelere sözde yardım ve destek vereceğiz. Bir verip, üç geri alacağız. O, bir verdiğimizi de misli misli geri alacağız. 


Her zaman bizim iktidarımız, bizim devletimiz hepsinden daha güçlü olacak. Fakat hiçbir şey yapamayacaklar. Zira her yönden zayıflamış olacaklar. Onlara en sonunda "Demon" un yazmış olduğu ;"Demokrasi" yi, altın tepside sunacağız. Dört elle sarılacaklar, biz bile şaşırıp kalacağız. 


Bilmiyorlar ki, en tehlikeli yönetim şekli budur. 


Biz asla bu tuzaklara düşmeyeceğiz, çünkü biz olacakları önceden biliyorduk. Bilseler ki, en kötü son bizim olacak. Bizi çoktan yeryüzünden silerlerdi. 


Onlar bizim "Kipa" mızdan karınlarını doyurmaya devam ettikçe, bize hep muhtaç kalacaklar. Biz daima veren el olacağız.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Çorbacı Arşivi