İsmail Küçükkaya’dan sert açıklama ‘Bu alçaklar hakkında…”

İsmail Küçükkaya’dan sert açıklama ‘Bu alçaklar hakkında…”

CHP adayı Ekrem İmamoğlu’nun rakibi Binali Yıldırım’ın soruları görmek istediği iddialarını yalanlayan ve program modetörü İsmail Küçükkaya hakkında sosyal medyadan yapılan linç girişimine sert tepki gösterdi.

İstanbul adayları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı ortak yayının moderatörü İsmail Küçükkaya Twitter'dan 'zorunlu bir duyuru' başlığıyla bir açıklama yaptı.

Rakibi Binali Yıldırım’ın program moderetörü olan İsmail Küçükkaya’dan soruları aldığını iddia eden CHP adayı Ekrem İmamoğlu iddialarını halen devam etmesi tarafları zor duruma düşürdü.

CHP adayının iddiaları hem Binali Yıldırım hem de canlı yayın moderatörü İsmail Küçükkaya tarafından yalanlanmıştı. Ancak tartışma bir türlü bitmedi.

Küçükkaya hakkında sosyal medyada linç girişimi bulunan kişiler hakkında, “Bu alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak” dedi.

“OOOO NELER GÖRDÜM BEN”

Bunun üzerine CHP-HDP medyası ve taraftarları İsmail Küçükkaya’yı sosyal medyadan linç kampanyası başlattı. Bunun üzerine Küçükkaya paylaşımında, "Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak" ifadelerini kullandı.

İBB adayları Yıldırım-İmamoğlu canlı yayını 16 Haziran Pazar akşamı gerçekleşecek. İsmail Küçükkaya, İBB, AK Parti adayı Yıldırım, CHP adayı İmamoğlu ile ortak yayınının moderatörü İsmail Küçükkaya, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu.

“BU ALÇAKLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUK”

İsmail Küçükkaya şunları yazdı:

“Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem. Yalanlarla dolu itibarsızlaştırma girişiminden de etkilenmem. Oooo neler gördüm ben. Demokrasi adına önemli bir görevim var. Hakkıyla yapacağımdan zerre kadar kimsenin kuşkusu olmasın.

Ben sosyal medya lincinden hiç etkilenmem ama avukatlarım bu yalanları yazan ve yayanlarla ilgili hukuki girişimlerde bulundu. Bu alçaklar hakkında suç duyurusunda bulunduk. Ayrıca tazminat davaları açıyoruz. Kimsenin yaptığı yanına kâr kalmayacak.

Pazar akşamı büyük bir demokrasi şöleni bizi bekliyor.”

kucukkaya-twit.jpg

Siyasetcafe.com 

Ekrem İmamoğlu'dan Fatih Portakal'a küfür cevabı!  

Ekrem İmamoğlu'dan Fatih Portakal'a küfür cevabı!  

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.