İsmail Küçükkaya'nın şiddet uygulayıp aldattığı eski eşi üzüntüden kanser oldu!

İsmail Küçükkaya'nın şiddet uygulayıp aldattığı eski eşi üzüntüden kanser oldu!

FOX TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya'nın şiddet uygulayıp aldattığı eski eşi Eda Demirci üzüntüden kanser oldu.

FOX TV'de sabah haberlerini sunan İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci, YouTube'da yayınlanan bir programa katıldı. Biten evliliğinde yaşadığı kabusu birer birer anlatan Demirci, uğradığı şiddet yüzünden kanser olduğunu söyledi. 

Youtube üzerinden yayın yapan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Eda Demirci, eski eşininin kendisini "Sen bir öğretmensin ben İsmail Küçükkaya'yım. Farkında değilsin herhalde" diyerek aşağıladığını söyledi.

Küçükkaya ile evli kaldığı süre boyunca aldatıldığını da açıklayan Demirci, FOX sunucusunun başka kadınlarla mesajlaşarak onlara fotoğraflar attığını açıkladı. Küçükkaya'nın başka kadınlarla mesajlaşmalarını yakaladığını itiraf eden Demirci, "Dışarı çıkdığında başka kadınlarla mesajlaşıyor. Onlara fotoğraflarını atıyor, onlar da ona atıyor." dedi.

 

'SENİN YÜZÜNÜ DAĞITIRIM' DEDİ

 

Evliliği süresinde psikolojik şiddetin yanı sıra fiziksel şiddete uğradığını da belirten talihsiz kadın, Küçükkaya'nın suratına yumruk attığını açıkladı. Bir tartışma sırasında Küçükkaya'nın kendisine "Eda inan şu pozisyonum olmasa senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dediğini söyleyen Demirci, üçüncü kavgalarında yüzüne yumruk yediğini söyledi.

 

KADIN HAKLARI SAVUNUCUSU DA SAHİP ÇIKMAMIŞ

 

Uğradığı psikolojik ve fiziksel şiddet sonucu İsmail Küçükkaya'nın programlarına da çıkan kadın hakları savunucusu Canan Güllü'ye ulaşmaya çalıştığını söyleyen Eda Demirci, kendisine sahip çıkılmadığını aktardı. Küçükkaya'nın programlarında kadın haklarını savunan Güllü'nün, kendisinin telefonlarına bile dönmediğini aktardı. 

 

'KILIÇDAROĞLU BENİ HİÇ ARAMADI'

 

İsmail Küçükkaya'nın Atatürkçülük maskesi ardına saklandığını belirten Demirci, "Ben Atatürkçü öğretmenim. Peki Atatürkçüler beni niye savunmadınız? Her şeyiniz yalanmış." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uğradığı şiddet nedeniyle Sıla'yı aradığına dikkat çeken Demirci, kendisinin aranmadığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a seslenen Eda Demirci, destek istedi.

 

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.