İsmail Saymaz ile Cübbeli Ahmet arasında para muhabbeti

İsmail Saymaz ile Cübbeli Ahmet arasında para muhabbeti

Geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir Tv programında tartışan Gazeteci İsmail Saymaz ile Cübbeli Ahmet arasında süren gerginlik sosyal medya üzerinden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir Tv programında tartışan Gazeteci İsmail Saymaz ile Cübbeli Ahmet arasında süren gerginlik sosyal medya üzerinden devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde ikili Haber Global’de yayınlanan programa katılmış ve programda gergin anlar yaşanmıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz programda tarikatlar için, "Tarikat değil holding, başlarındakiler CEO, müritleri de müşteridir" demiş bu sözleri üzerine 'Cübbeli Ahmet' ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile karşı karşıya gelmişti.

CÜBBELİ AHMET PROGRAMI TERK ETMEK İSTEDİ

Saymaz'ın "Vuslat Derneği nedense onun reklamının yapıldığı televizyon kanalına (Lalegül TV) 120 bin lira reklam parası ödüyor" sözleriyle ilgili Cübbeli Ahmet, "Bize reklam verenin yaptığı yanlışlığının bize bir bağı olur mu? Ben Bunları Murat Ağırel'in Halk TV'deki programında anlattım. Bu program böyle devam etmez, ben müsaade isteyeyim. Şekerim fırladı. Murat Ağırel'in dosyalarını almış gelmiş, her hafta Halk TV'de konuşuyor bunları. Murat Ağırel'in papağanı bu" demişti.

Cübbeli Ahmet sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'İsmail Saymaz'a hayatında görüp görebileceği en büyük reytingi böylece yaptırmış olduk ki o da bunu fırsata çevirerek her dakîka kafasına göre kesip biçerek paylaşımlar yapmaya başladı ve biz yüzlerce kaynak bakarak ve istirahatimizden fedakarlık yaparak telif ettiğimiz aynı ebattaki kitaplarımızı 10 TL'ye satarken kendisi mahkeme bültenlerinden ibaret olan ve içinde hiçbir yorum bulunmayan son kitabını 20 TL'ye satarak büyük bir istismarda bulunmuş oldu.

Not: istismar kelimesinin lüğat manası ürün elde etmektir.' dedi.

cubbeli-siyasetcafe00.jpg

Cübbeli'nin bu paylaşımı üzerine karşı atağa geçen Saymaz, sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:

'Cübbeli Ahmet, tartışmada kaybettiği itibarı değil, kaybettiği parayı dert ediyor.'

cubbeli-siyasetcafe-002.jpg

YALANI ORTAYA ÇIKTI

Cübbeli Ahmet'in 20 liradan satıldığını iddia ettiği İsmail Saymaz'ın son kitabı Şehveti Tarikatı bir çok kitap satış sitesinde 13 ile 15 lira arasında satışa sunuldu.

saymaz-siyasetcafe.jpg

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.