İsmailağa bombayı patlattı! 'Cübbeli'nin kasetleri var'

İsmailağa bombayı patlattı! 'Cübbeli'nin kasetleri var'

İsmailağa Cemaati'nin merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet'in kasetleri bulunduğunu söyledi. 

İsmailağa Cemaati'nin merhum lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye ilişkin çok ağır iddialarda bulundu. Cübbeli Ahmet Hoca, kendisini ciddiye almadığını söyledi.

Saadeddin Ustaosmanoğlu, Ahmet Mahmut Ünlü’nün kasetleri bulunduğunu bunları açıklayacaklarını söyledi. 

Youtube üzerinden 4 saatlik bir video yayınlayan Saadeddin Ustaosmanoğlu, bu videodaki açıklamalarının fragman olduğunu, henüz filmin başlamadığını belirtti. 

Ahmet Mahmut Ünlü'nün Endonezya’dan kadın misafirleri geldiğini öne süren Saadeddin Ustaosmanoğlu, aracı olan kişinin adının verip bunun ayrıntılarını anlatacaklarını söyledi. 

'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü 'Erkeksen şeyhliğini açıkla, açıkla da videolarını patlatalım' diye tehdit eden Saadeddin Ustaosmanoğlu, 'Evet, Cübbeli Ahmet Mahmut artık perttir' dedi. 

 

 

CÜBBELİ AHMET KONUŞTU


Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun açıklamaları üzerine konuşan Ahmet Mahmut Ünlü bu açıklamaları ciddiye almadığını belirterek, "Mahmut Efendi'nin cenazesinde mehdi oradaydı namaz kıldı. İşte efendim Mahmut Efendi tabuttan bir teveccüh etti, Tayyip Bey sessiz duruma döndü mealinde şeyler söyleyen bir kişiyi ben ciddiye almıyorum, muhattab almıyorum" dedi. 

 

HER ŞEY VEHHABİLİK UYARISINDAN SONRA BAŞLADI


Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'ye yönelik "kaseti var" iddiaları kendisinin Vehhabi tehlikesi konusunda uyarılarda bulunmasından sonra başladı. Yakın bir süre önce ölen İsmailağa cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun sosyal medya platformlarında paylaşılan videosunun ardından kaset konusunu sosyal medyada FETÖ'cü olduğu bilinen hesaplar da işlemeye başladı.  

 

VEHHABİLİK NEDİR, VEHHABİLİK NE AMAÇLA ORTAYA ÇIKTI? VEHHABİLİK NEYE İNANIR?

 

Kaset konusunu gündeme getiren Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun bir diğer özelliği ise İBDA-C terör örgütü üyeliğinden ceza almış olması. Saadeddin Ustaosmanoğlu İBDA-C'nin lideri Salih Mirzabeyoğlu ile 1998 yılında  Tuzla'da yakalanmışlardı. 

 

İlgili Haberler;

 

rtrtr-001.jpg

dvdvdv-006.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.