İsrail soyundanım diyen Adnan Oktar'dan Kudüs açıklaması

İsrail soyundanım diyen Adnan Oktar'dan Kudüs açıklaması

A9 ekranlarında yaptığı sohbet programları ile gündemden düşmeyen Adnan Oktar’dan Kudüs açıklaması geldi. İşte haberin ayrıntıları;

‘İsrail soyundanım’ açıklamasını yapan A9 ekranlarının eskimeyen yüzü Adnan Oktar, yaşanan son gelişmelerin ardından Kudüs açıklamasında bulundu.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesinin yankıları hala devam ediyor. Bu skandal karara ilişkin bir değerlendirmede Adnan Oktar'dan geldi.

Kendi televizyon kanalında ‘Kediciklerim’ dediği genç kızlarla yaptığı programla adından söz ettiren Adnan Oktar, İsrail'in Kudüs'ü tarihi bir şehir olarak muhafaza etmesi gerektiğini belirterek "Mevcut durumun muhafaza edilmesi Museviler için de Hristiyanlar için de Müslümanlar için de daha doğru olur" ifadelerini kullandı.

Geçmiş sohbetlerinde yaptığı bir açıklamada ‘İsrail soyundanım’ diyen Adnan Oktar, siyasi hareketliliğin Kudüs'e taşınmasının tarihi bir hata olacağını belirterek, "Kudüs dini bir şehir, tarihi bir şehir. Orijinal haliyle kalması gerekir. Siyasi hareketliliğin Kudüs'e taşınması doğru olmaz. Mevcut durumu muhafaza etmek doğru olur. Müslümanlarla Musevileri çatıştırmayı hedefleyen bir oyuna gelmemek gerekir. Kudüs, Hristiyanlar, Museviler, Müslümanlar için kutsal bir topraktır. Kudüs konusunda 'Ben yaptım oldu' diye bir mantıkla hareket edilmez. Bu tüm bölgeyi Allah korusun ateşe atar" diye konuştu.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.