İstanbul maratona hazır

İstanbul maratona hazır

Bu yıl “Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz” temasıyla düzenlenecek Vodafone 39. İstanbul Maratonu, 12 Kasım Pazar günü koşulacak. Etkinlik, yaklaşık 25 bin çipli koşucuyu ve 100 bin İstanbulluyu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşturacak

Vodafone 39. İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride koşulacak. Avrupa’nın en iyi 11, dünyanın en iyi 22 maratonundan biri olan 86 atlet birincilik için mücadele ederken, 100 bine yakın İstanbullu da Asya’dan Avrupa’ya yürüyecek.

 

 

Vodafone İstanbul Maratonu, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da şenlik havasında yaşanacak. Ayrıca maraton Vodafone teknolojileriyle katılımcılarına çeşitli dijital deneyimler yaşatacak. Vatandaşlar, aradıkları bilgilere Vodafone İstanbul Maratonu web sitesinden ve Facebook etkinlik sayfasından tek tıkla ulaşabilecek. Maraton günü şehrin belirli bölgelerinde kurulacak Wi-Fi alanları ile maraton katılımcılarının bu hizmeti ücretsiz alması sağlanacak.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.