İstanbul provakasyonunda Esed parmağı

İstanbul provakasyonunda Esed parmağı

Gazeteci- Yazar Mahmut Hacali, Türkiye'de son dönemde Suriyeli mülteciler ile bazı vatandaşlar arasında yaşanan gerilimlerle ilgili flaş bir iddia ortaya attı.

Suriyeli gazeteci - yazar Mahmut Hacali, Twitter'da yaptığı paylaşımlarla flaş bir iddia ortaya attı.

Son dönemde İstanbul'da bazı ilçelerde, Suriyeli mülteciler konusunda yaşanan kimi gerginliklerin Beşşar Esed'in bir planı olduğunu iddia eden Hacali, "Esed adamlarını gönderiyor Türkiye’ye. Türk milletini Suriyelilere karşı ayağa kaldırmak diye kışkırtıyorlar." dedi.

Bu sözler akıllara, 'İstanbul'u karıştıran Esed'in ajanları mı?' sorusunu getirdi...

Tüm Suriyelilerin aynı kefeye konulmasının yanlış olduğunu belirten Hacali, Esed'in ajanlarını Türk milletini Suriyelilere karşı ayaklanma için kışkırttığını iddia etti.

'ESED ADAMLARINI GÖNDERİYOR TÜRKİYE'YE'

Hacali, "Sorunu çıkaran, serseriliği yapan ve Esed’in gönderdiği fitnecileri gönderin de bütün Suriyeliler öyle diyorsan bütün halkın günahını almış olursun. Esed adamlarını gönderiyor Türkiye’ye Türk milleti Suriyelilere karşı ayağa kaldırsın diye kışkırtıyorlar." ifadelerini kullandı.

mahmut-1-siyasetcafe.png

Mahmut Hacali, Türk milletinin misafirperlerliğinden memnun olduklarının da altını çizerek, "Biz bunu biliyoruz, saygı duymayı biliyoruz. Misafirperverliğin karşına kötülük yapacak değiliz ki, fitneyi çıkaran insanların peşinde koşalım. Türk milleti ne kadar misafirliği layık ile yaptığını görmüştük zaten. Üç beş kuruş para ile satamayız biz." ifadelerini kullandı.

 

mahmut-2-siyasetcafe.png

 

'TÜRKİYE'Yİ SEVİYORUZ'

Türk halkının bir kısmının, Suriyeli işçilerin çalıştırılmasından rahatsız olmaları konusuna da değinen Mahmut Hacali, "Biz sizin ekmeğinizin peşinde değiliz, iş yerinde sizin yerinizi alacak değiliz, siz nasıl bizi kucakladıysanız biz sizi ve Türkiye’yi seviyoruz.

 

mahmut-3-siyasetcafe.png

Size, milletinize, toprağınıza ve insanlarınıza kötülük yapacak değiliz. Fitneyi çıkaran insanların amaçları nedir onu beraber aramızdan hep birlikte bulup çıkaralarım." sözlerinin ardından 'Kalın sağlıcakla' diyerek paylaşımlarını sonlandırdı.

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.