İstanbul'da Zindaşti cinayeti! Oğlunun önünde öldürüldü

İstanbul'da Zindaşti cinayeti! Oğlunun önünde öldürüldü

İstanbul Kadıköy’de bulunan Bağdat Caddesi’nde saat 16:30 civarında yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin kimliği ortaya çıktı.

Kadıköy’de Bağdat Caddesi’nde yapılan silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin kim olduğu ortaya çıktı. Yaşamını yitiren kişinin Naci Zindaşti adlı uyuşturucu baronu ile husumeti olan ve cezaevinde tutuklu bulunan Orhan Ünğan’ın kardeşi İlhan Ünğan olduğu belirlendi.

Sabah Gazetesi’nde yer alan habere göre, firari olan Ünğan’ın 7 yaşındaki oğlunun yanında öldürüldüğü belirtilirken, Naci Zindaşti geçtiğimiz aylarda tahliye edilmiş, daha sonra da hakkında yakalama kararı çıkarılmasına rağmen ortadan kaybolmuştu. 

ÖLDÜRÜLEN İLHAN ÜNĞAN’IN KARDEŞİ ORHAN ÜNĞAN KİMDİR?

Orhan Ünğan, Naci Şerifi Zindaşti’nin şoförü ve kızının Büyükçekmece’de, 26 Eylül 2014 tarihinde öldürülmesine ilişkin görülen davanın tek tutuklu sanığı olarak Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor.

Orhan Ünğan’ın avukatı Kudbettin  Kaya da geçtiğimiz senelerde İstanbul Yeşilköy’de yakınları ile akşam yemeği yediği esnada kurşunlanarak öldürülmüştü.

orhan-ungan.jpg

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.