İstanbul'un göbeğinde patron dayağı

İstanbul'un göbeğinde patron dayağı

Meydan Beşiktaş'ta etkinlik alanın sahibi Şahin Şeker, bina giriş çıkışında kendisini gören personelinin ayağa kalkmadığı gerekçesiyle kadın çalışanına defalarca tokat attı.

Meydan Beşiktaş'ta giriş bölümünde çalışan, Gaye Akıl, mal sahibi Şahin Şeker'in kendisine ve bir erkek çalışana tokat atarak şiddet uyguladığını açıkladı ve görüntüler yayınladı.

Şikayetçi olduğunu açıklayan Gaye Akıl, kamuoyundan destek istedi. Akıl'ın paylaştığı görüntülerde Şahin Şeker'in olduğunu iddia ettiği şahsın çalışanlara defalarca tokat attığı görülüyor...

"BENİ GÖRDÜĞÜNÜZDE AYAĞA KALKACAKSINIZ"

Gaye Akıl yaşanan olayı şu şekilde anlattı: "Meydan Beşiktaş’ta yapılan bir konser için gişede bilet kontrolünde çalışıyordum. Mal sahibi  Şahin Şeker geldi ve “beni gördüğünüzde ayağa kalkacaksınız, neden ayağa kalkmıyorsunuz”diye bağırmaya başladı. İlk önce yanımdaki arkadaşım Enver’e tokat  attı. Ardından bana dönüp ‘beni görünce ayağa kalkacaksınız’ diye masaya  vurmaya başladı. Ben de ayağa kalktım, “Özür dileriz, çalışıyorduk, sizi görmedik” dememle birlikte bana da tokat attı. Ne olduğunu anlamadan art arda tokatlar savurmaya başladı. “Şahin Bey sakin  olun  sizi görmedim” dedim ancak vurmaya devam etti. Ben de çıkmak için  kapıya  doğru yöneldim.

"BİR DAHA BURAYA GELİRSEN SENİ ÖLDÜRÜRÜM"

Arkamdan parmağını bana doğru sallayarak “Bir  daha  buraya gelirsen seni öldürürüm, ayaklarını kırarım” diye beni  tehdit  etti. Arkamı dönüp bakınca daha fazla sinirlendi ve  saçımı tutup  beni  duvara çarptı, tekme attı. Sonra da beni iterek  dışarıya attı.
Olaylar sırasında oğlu Doğan Şeker ve otopark görevlileri de vardı. Ancak hiç biri yardım etmedi, sadece seyirci gibi izlediler. 

"KARAKOL VE SAVCILIKTAN BİR SES ÇIKMADI"

Olayların hemen akabinde karakola gittim. Görüntüleri verdim, darp  raporu aldım.

Karakoldan 15 gün ses çıkmayınca savcılığa gittim. Dilekçemi verdim ve görüntüleri elden teslim ettim. Ancak 20 günden  fazla zaman geçmesine rağmen hala bir geri dönüş alamadım. 5 yıldır bağlı bulunduğum şirketim, bu yaşadıklarımdan sonra, benim  mağduriyetimden dolayı, bütün yatırımlarına rağmen çıkma kararı aldılar. Benim yanımda oldukları için onlara da minnettarım. Şahin Şeker için 6 ay uzaklaşma kararı çıkarttırdım ancak  savcılıktan bir dönüş olmadıkça bana kötü bir şey yapmalarından  korkuyorum."

İşte kadın personeline defalarca tokat atan öfkeli patron: 

Haberin yayılmasının ardından personele dayak atan Şahin Şeker gözaltına alındı.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.