İşte erkeklerin dudak dudağa öpüştüğü, ilişkiye girdiği tarikat

İşte erkeklerin dudak dudağa öpüştüğü, ilişkiye girdiği tarikat

Tarikatlarda yaşanan İslam dışı ritüeller, ahlak dışı uygulamaların din adı altında toplumu nasıl bir yozlaşmaya doğru götürdüğünü gösteriyor. Erkek erkeğe öpüşmeyi bile din adına mubah gören bir tarikat bile var.

Ankara’da bulunan Furukiler tarikatının Konya halifesi Süleyman Işık’ın tarikat adı altında topladığı müritleri ile dergah dedikleri bir bodrum katında yaptıkları zikirlerde yaşananlar hayrete düşürdü.

Süleyman Işık, Konya’nın Çumra ilçesinde doğan ilk okul mezunu bir esnaf.  Konya çarşısında züccaciye dükkanı işleten, evli ve dört çocuk babası birisi.

Furukileri tarikatı ise Siirtli Abdullah Çetin tarafından kurulan bir tarikat.

Çetin, Abdulhalil Müceddidi’den el ve icazet alarak Furuki tarikatını kuruyor. Tarikatı kurduktan sonra da adını, Abdullah Furuki el-Müceddidi olarak değiştiriyor. Tarikatı için bir de vakıf kuran Çetin, vakfın adını da Furukiye Vakfı olarak belirliyor.

Abdullah Çetin 1999 yılında öldükten sonra, Süleyman Işık, Konya’daki evinin bodrum katını tekkeye çeviriyor ve Furuki tarikatının Konya halifesi olarak bu bodrum katında müritlerini topluyor.

2018 Yılında Konya Başsavcılığı’nın kayıtlarına geçen ifadeler ve İsmail Saymaz’ın bu ifadeleri esas alarak yazdığı bilgilere göre tarikatta yaşananlar akıl almaz boyutta ahlaksızlıklarla dolu.

 

“ŞERİATTA HARAM OLAN, TARİKATTA HELALDİR”

 

Süleyman Işık’ın müritleri genellikle ( Savcılıkta ifade veren) R.T gibi genç işçilerden oluşuyor. R.T Konya’da kepçe operatörlüğü yapıyor. 1966 doğumlu, Ortaokul mezunu ve bekar olan R.T, tarikata 2011’de katılıyor. R.T’nin iddiasına göre, tarikatta Işık ve molla olarak bilinen M.K. isimli şahsı sevişirken görüyor. Bunu M.K. soran R.T’nin aldığı cevap ise kan donduran cinsten. M.K. “Şeriatta haram olan, tarikatta helaldir. Hocama tamamen teslim oldum. Bırak, hapsi, cehenneme bile giderim” diyor.

 

“ERKEK ERKEĞE CİNSEL İLİŞKİ”

 

Ancak R.T.’de dergahta Süleyman Işık ile 3 kez cinsel ilişkiye giriyor. R.T. ifadesinde, “Allah dostu olduğuna inandığım için rıza gösterdim” cümlelerini kullanıyor.

R.T’nin arkadaşlarından 1992 doğumlu Y.A. da Işık’ın cinsel istismarına uğrayan müritlerden birisi.

Kaynakçı olan Y.A 2010 yılında tarikata giriyor. Evli olan ve köyde yaşadığı için eve gidemediği zamanlarda dergahta kalan Y.A’nın ifadesinden alınan bilgilere göre, tarikatta yaşadığı o ilişkilerin nasıl olduğu şöyle anlatılıyor.

Haziran 2011’de yine tarikatta uyuduğu  bir gece Süleyman Işık Y.A.’nın yanına uzanıyor. Sohbet sırasında söz Hz.Ali’den açılınca birdenbire erkek erkeğe öpüşme başlıyor.

“Hazreti Ali’nin dünyaya geldiğinde (meme) emmediğini, bunun üzerine peygamberimizin onun ağzına dilini verdiğini, bu sayede hem Hazreti Ali’nin (süt) emmeye başladığını, hem peygamberimizin ona ilmini aktardığını söyledi. Sonra beni kucakladı ve dudağımdan öptü. Bu beş-on dakika sürdü. Işık’ın anlattığı kıssalardan dolayı ilim aktardığını düşündüğümden karşı koymadım.

Işık ve Y.A bir ay sonra oral ve anal yolla ilişki yaşadılar. Evli olan Y.A. askerliğini bitirdikten sonra da Işık ile bağını koparmadı. Aynı Y.A., 2015 yılında Süleyman Ilık ve A.K. ile toplu ilişki yaşadıklarını savunuyor. Bu iddiayı ise 1966 doğumlu A.K. doğruluyor.

A.K., Sağlık Meslek Lisesinde okuyor. 2014’de tarikata katılıyor. Sohbetten ve zikirden o kadar çok etkileniyor ki, ilk geceyi ağlayarak geçiriyor. O yıl Selçuk Üniversitesini kazanıyor ve dergahta kalmaya başlıyor.

 

A.K.’nin 22 Şubat 2018’de Konya Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği ifadedeki şu sözleri ise dehşet verici:

 

“İstihareye yattığımda erkek erkeğe yapılan cinsel hallerin güzel olduğunu ve nurlar içinde yattığımı görüyordum. İşık bir akşam geldi. 15-20 dakika kadar yan yana oturduk. Dini sohbet ettik. Sonra bana sarılarak, önce yanağımdan sonra da…”

 

 

bade.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.