İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin şampiyonu!

İşte Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin şampiyonu!

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin şampiyonu belli oldu. İşte ayrıntılar;

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2018'in şampiyonu belli oldu.

Medya patronu Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar'ın jüri olduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin finali dün akşam ekrana geldi. Final performanslarını sergileyen yarışmacılar arasından şampiyon olan isim, seyirci ve jüri oylarıyla belli oldu.

Acun Ilıcalı’nın uzun yıllardır ekrana getirdiği Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin 2018 sezonu finali dün akşam ekrana geldi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin yarı finali 28 Mart’ta ekrana gelmiş ve 6 yarışmacı finale çıkmıştı. Survivor nedeniyle yarışmanın final bölümü ertelendi. Çekimleri geçtiğimiz günlerde Bursa’da yapılan Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin finalinde kimin şampiyon olduğu ise yapılan oylamayla belli oldu.

ŞAMPİYON AÇIKLANDI!

Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin finalinde son 3’e kalan yarışmacılar genç yetenek Mehir Miray Atıcı, yaptığı kukla gösteriyle büyük beğeni toplayan Kuklamanya Çiğdem Dağtekin ve Queens Of The Dance dans grubu oldu. Yetenek Sizsiniz Türkiye Şampiyonu yaptıkları gösterilerle büyük beğeni toplayan Queens Of The Dance grubu oldu.

ŞAMPİYON QUEENS OF THE DANCE

Yarışmacıların performansları stüdyodaki seyirciler tarafından oylandıktan sonra jürinin verdiği puanlar da hesaplandı. Çıkan oylama sonuçlarına göre ise Yetenek Sizsiniz Türkiye 2018 şampiyonu Queens Of The Dance oldu.

yeteneeeek.jpeg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.