İYİ Parti resmen çöktü; Delegeler bile gelmedi!

İYİ Parti resmen çöktü; Delegeler bile gelmedi!

İYİ Parti’de çöküş hızlandı. Kongreleri bile delegeler gelmediği için yapılamıyor. Arnavutköy İlçe Kongresi delegeler gelmediği için yapılamadı. Gelenler ise resim çektirip gittiler.

İYİ Parti’de yaşanan iç çekişmeler partiyi dağılma noktasına getirdi. Partinin HDP ile ittifakından sonra “Çerkez açılımı” ile gündeme gelmesi partiden kopmaları hızlandırdı. Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Geri dönün” çağrısının da etkili olduğu İYİ Parti’de resmen çöküşe neden oldu.

 

iyi-ic-1.JPG

 

Son olarak Arnavutköy İlçe’sinin kongresinde yaşananlar partinin durumunu net olarak açıklıyor.

İstanbul’da İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nın ilan ettiği olağanüstü kongre için salon tutularak kongre saati beklendi. Kongreye İlçe yöneticilerinin tamamı gelmedi. İstanbul GİK üyeleri ve bazı İlçe Başkanlarının iştirak ettiği kongreye delegelerin çoğunluğu gelmedi.

 

iyi-ic-2.JPG

Delegeler gelmediği için çoğunluk sağlanamadı ve kongre yapılamadı.

Kongre için bir günlük salon kiralayan yöneticiler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Kongreye gelenler ise hatıra fotoğrafı çektirerek salondan ayrıldılar.

Kongrenin çoğunluk şartı aranmaksızın yarın Arnavutköy İYİ Parti İlçe binasında yapılacağı açıklandı.

 

icc.JPG

 

İLÇE BAŞKANI SKANDALI BÖYLE AÇIKLADI

İYİ Parti Arnavutköy İlçe’sinin Kurucu Başkanı Mustafa Vural sosyal medya hesabından yapılamayan kongre ile ilgili sert bir açıklama yayınladı.

Vural’ın açıklaması şu şekilde.

"Bugün içim yandı! Binbir zorluklarla kurduğumuz İYİPARTİ’mizin kongresinde çoğunluk sağlanamadı. Arnavutköy’de kurulan İYİPARTİ bırakın İstanbul’u , Türkiye’de ilk salon toplantısını gerçekleştiren teşkilattı. Mevcut yönetim kendi yazdığı delegeyi dahi salona getiremedi. Aşağıda 3 tane fotoğraf paylaştım. 1 nolu foto bugünkü kongreden, 2 nolu foto İYİ KÜRSÜ toplantısından. 3 nolu foto geçmişten bir yönetim kurulu toplantısından. Kişisel hırslar yüzünden lütfen bu partiyi eritmeyin. Türkiye’nin Güneşini söndürmeyin. Mustafa VURAL Arnavutköy Kurucu İlçe Başkanı"

 

iyi-mesaj.JPG

 

 

 

taciz.JPG

 

siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.