İYİ Parti’de FETÖ kavgası başladı: Aytun Çıray’dan şok paylaşım

İYİ Parti’de FETÖ kavgası başladı: Aytun Çıray’dan şok paylaşım

İyi Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray ilk olarak siyasetcafe.com’un yayınladığı “Enver Altaylı’nın yeğeni İYİ Parti’de” haberini “FETÖ ‘ye boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” başlığıyla paylaştı.

İYİ Parti Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçilen Mehmet Satuk Buğra’nın FETÖ’den tutuklu olan Enver Altaylı’nın yeğeni olduğu haberini siyasetcafe.com olarak yapmıştık. Haberimiz daha sonra Aydınlık ve odatv’de de yayınladı ve Türkiye’nin gündemine oturdu.

PANAMA BELGELERİNDE KAVUNCU İSMİ

İYİ Parti’nin yeni GİK üyesi Mehmet Satuk Buğra Kavuncu’nun adı dünyayı sallayan Panama Belgelerinde de geçmişti. Panama belgeleri dünyadaki ünlü isimlerin ve politikacıların off shore hesaplarını ve gizli servetlerini ortaya çıkarmıştı. Panama Belgelerinde Türkiye’de de yüzlerce isim yer almıştı. Pek çok ünlünün yer aldığı bu isimler arasında Türk Ocakları Vakfı Başkanı Orhan Kavuncu’nun oğlu ve FETÖ’den tutuklanarak cezaevine konulan ünlü eski MİT’çi ve CIA’ya çalıştığı iddia edilen Enver Altaylı’nın yeğeni olan Mehmet Satuk Buğra Kavuncu’nun da adı bulunmakta.

Yine FETÖ’den tutuklanan meşhur isimlerden Prof. Dr. Mümtazer Türköne’nin akrabası olan Kavuncu’nun Panama Belgelerinde adının geçmesinin haberi İYİ Parti’yi de derinden sarsmışa benziyor.

AYTUN ÇIRAY'DAN ŞOK PAYLAŞIM

İYİ Parti Genel Sektereteri Aytun Çıray, siyasetcafe.com’dan esinlenerek Odatv’de çıkan M. Satuk Buğra Kavuncu haberini kişisel Twitter hesabından “FETÖ’ye boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” yazısıyla paylaştı.

Aytun Çıray’ın bu paylaşımı bilerek mi paylaştığı tartışma konusu olurken, odatv’nin haberini paylaşırken özellikle “FETÖ’ye boyun eğmedik, eğmeyeceğiz” demesinin bu iddiayı boşa çıkardığı ifade ediliyor.

NATO'NUN YENİ PARTİSİ

Çıray’ın şok paylaşımının İYİ Parti içerisinde oldukça ciddi bir FETÖ kavgası çıktığının işareti olduğu belirtilirken, Akşener’in partisinin yeni giren isimlerle artık tam bir NATO partisine dönüştüğü konuşuluyor.

İşte İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray’ın İYİ Parti ve Türkiye’de büyük bir tartışma yapacak olan şok paylaşımı ve odatv’nin siyasetcafe.com’dan esinlenerek hazırladığı haberin içeriği.

aytuncirayfeto.pngaytuncirayfeto1.png

 

Hakan Sönmez        siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum