İYİ Parti'de kavga! Akşener fenalaştı

İYİ Parti'de kavga! Akşener fenalaştı

İyi Parti Genel Merkezi’nde meydana gelen kavga Meral Akşener’i fenalaştırdı. Akşener bayılmanın eşiğine geldi. İşte şok gelişmenin detayları;

İyi Parti lideri Meral Akşener’in makamında yaşanan kavga sinirlerini alt üst ederken, bayılmanın eşiğine geldiği de öne sürüldü.

Avaztürk’te yer alan habere göre; İyi Parti Mersin kurucu İl başkanlığı görevini üstlenen  Fevzi Karaca ile partinin teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın araları kısa süre önce açıldı.

Taraflar anlaşmazlığı çözmek için geçen hafta içinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in makamında bir araya geldi. Ancak taraflar husumeti çözmek yerine birbirlerini sert bir dille itham etmeye başladı. Sözlü tartışma girerek büyüdü.

MERAL AKŞENER FENALAŞTI

Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Karaca arasında yaşanan sözlü tartışma giderek zirve yaptığı ileri sürüldü. Taraflar birbirlerine yaptıkları sözlü hakaretlerini fiili saldırıya dönüştürdü. Meral Akşener’in her türlü müdahalesine rağmen işin yumruklaşmaya kadar vardığı bildirildi. Gerginliğe dayanamayan ve gözlerinin önünde kavga edilmesi yüzünden sinirleri bozulan Meral Akşener, bu sırada kısa süreli baygınlık geçirdi. Bir iddiaya göre, Akşener, apar topar hastaneye kaldırılırken, bir başka iddiaya göre ise görevliler tarafından müdahale edilerek sakinleştirildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler

Kaynak:Avaztürk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum