Sinan Oğan'dan şok Zarrab iddiası

Sinan Oğan'dan şok Zarrab iddiası

MHP Genel Başkan adayı Dr. Sinan Oğan, KRT'de Çağlar Cilara'nın yönetip sunduğu Haber Merkezi programında, 17-25 Aralık operasyonu olmasaydı Reza Zarrab'ın başkan yardımcısı olacağını iddia etmişti.

Geçtiğimiz Mart 2017’de, MHP Genel Başkan adayı Dr. Sinan Oğan, KRT'de Çağlar Cilara'nın yönetip sunduğu Haber Merkezi programına katılmıştı.

 

Çağlar Cilara Twittır hesabından bu programı yeniden paylaşarak gündemde olan “Zarrab” davasına yönelik bir hatırlatma yaptı.

 

Söz konusu programda Oğan, 17-25 Aralık operasyonu olmasaydı Reza Zarrab'ın başkan yardımcısı olacağını iddia etmişti.

sinan.jpg

“Yeni Anayasa” ve “Başkanlık” sistemiyle ilgili de dikkat çekici açıklamalarda bulunan Oğan’ın 2.3.2017 tarihinde “Haber Merkezi” programındaki o sözleri:

 

"Başkan isterse sizi başkan yardımcısı atayabilir mi? Evet atar. Şoförünü de atar. Sonra da Allah rahmet eylesin vefat etti, yeni başkan şoför. Reza Zarrab, Bakanlar önüne yatmak için yarışıyordu. Eğer bu 17-25 Aralık operasyonu olmasaydı ben iddia ediyorum başkan yardımcısı Reza Zarrab'tı.

 

Yarın Reza Zarrab gibi üçkağıtçı biri çıksa, ismi 'Sefa' olsa Suriyeli. Suriyelilerin yarısını artık vatandaşlığa geçiriyorlar. Ülkede 4 milyon Suriyeli var, 2019'a kadar bu 7 milyona çıkacak. Çünkü çok hızlı bir nüfus artışı var. Alın size Suriyeli başkan yardımcısı. Başkan kazada vefat ederse buyrun hayırlı olsun Suriyeli başkan...”

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.