İYİ Parti'den Bahçeli'ye çok sert cevap!

İYİ Parti'den Bahçeli'ye çok sert cevap!

İYİ Parti’den MHP Lideri Bahçeli’nin sözlerine çok sert bir yanıt geldi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti hakkında yaptığı değerlendirmelere çok sert bir yanıt verdi.

Aytun Çıray, "Bahçeli, demokrasi konusunda en son konuşacak insandır" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'nin kurultay kararını yaptığı basın toplantısıyla açıkladı. İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, "Akşener'i ilk kongrede yeniden aday göstereceğiz" dedi.

"BAHÇELİ BU KONUDA KONUŞACAK EN SON KİŞİDİR"

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Hanımefendinin arkasında durun" açıklaması için de, "Sayın Bahçeli, en son konuşacak kişidir. Birisi kongre çağrısı yapar, birisi kongreden korkar. Herkes kendi işine bakmalı" ifadelerini kullandı.

bahceliden-koray-aydina-cagri-siyasetcafe.jpg

İYİ Parti Sözcüsü Çıray, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayı hakkında Çıray şunları söyledi:

"Ortaya çıkan yeni rejimde yeni siyasetin nasıl olacağı konusunda fikir alışverişi yapılan bir toplantı yapıldı. Son günde serbest konuşma içerisinde yönetime eleştiriler ve takdirler söylendi. Sayın Genel Başkan Türk siyasi tarihinde pek az görülen bir sorumlulukla olağanüstü büyük kurultay çağrısı yaptı ve tüzüğün kendisine verdiği yetkiyle bu kararı aldı. Bu kararın Türkiye demokrasisi için bir dönüm noktası olmasını diliyoruz.

Daha sonra bir tweet atarak aday olmayacağını belirtti. Bu kendi kararıdır. En alt kademeden en üst kademeye kadar başka bir irade ortaya çıktı. Sayın Genel Başkan hepimizin imzasıyla Genel Başkan adayı gösterilmesidir. Bu bizim ortak kararımızdır. Büyük kurultayı Ağustos ayı içerisinde yapma kararı alınmıştır."

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.