İYİ Parti'den Erdoğan'a Zarrab desteği

İYİ Parti'den Erdoğan'a Zarrab desteği

Türkiye’nin gündemi haline gelen Reza Zarrab davasına İYİ Parti’den ilk açıklama geldi.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve parti sözcüsü İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Reza Zarrab Davası ile ilgili flaş bir açıklama yaparak, “Reza’nın ötmesine umut bağlamıyoruz” dedi.

“REZA’NIN ÖTMESİNE UMUT BAĞLAMIYORUZ”

Çıray, kişisel titter hesabından yaptığı açıklamada, AK Parti’nin Reza politikasını eleştirmemelerinin temel nedeni olarak milli bir dış polikayı savunmalarının olduğunu ifade ederek, “İYİ Parti olarak Reza’nın ötmesine umut bağlayanlardan değiliz” dedi.

ÇIRAY, ERDOĞAN’A DESTEK ÇIKTI

ABD’de süren davada "sanık" durumundan “tanık” durumuna getirilen Reza Zarrab’ın dahil olduğu davaya yönelik sözleriyle Erdoğan’a destek veren İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti sözcüsü Aytun Çıray açıklamasının devamında şunları yazdı:

“Erdoğan batsın da Türkiye önemsiz’ anlayışını ülkemize ihanet kabul ederiz. Ancak, uluslararası kaçakçılık işlerine karışmış olduğu anlaşılan Reza Zarrab davası Türkiye’nin milli meselesi olamaz.”

AKŞENER AÇIKLAMA YAPACAK

Aytun Çıray’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün bir basın açıklaması yapacak. Akşener’in, Çıray’ın Zarrab Davasıyla ilgili Erdoğan yaklaşımından sonra nasıl bir tutum sergileyeceği merak ediliyor.

Aytun Çıray’ın Zarrab Davası ile ilgili yaptığı flaş açıklama aynen şöyle:

aytun1.png

Hakan Sönmez    siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum