Barlas: Kılıçdaroğlu masal okudu!

Barlas: Kılıçdaroğlu masal okudu!

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas bugünkü “Bay Kemal iddiasını ispat etmek için masal okudu” başlıklı yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkındaki iddialarını ele aldı.

Barlas yazısında Kılıçdaroğlu’nun konuşması için, “Bırakın belge sunmayı, ne olduğu anlaşılmayan ilgisiz isimlerle bezenmiş bir masal okudu...;” ifadesini kullanarak bakalım siz bu masaldan ne anlayacaksınız diyerek Kılıçdaroğlu’nun TBMM’ndeki Grup konuşmasındaki sözlerini köşesine taşıdı:

"- 1 Ağustos 2011, Man adası devletinde bir şirket kurulur. Evet küçücük bir ada. Burada bir şirket kurulur, Belvev Limited Şirket. Onun kuruluş senedi de bizde. Noter tasdikini onlar yapmış, ben yapmadım. Bu şirket 1 Ağustos -2 Ağustos tarihlerinde yönetim kurulu toplantısı yapar. Bir kişiden oluşmaktadır, Sıddık Ayan. O yönetim kurulu toplantılarının tutanakları da bizde."
Barlas yazısını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Bay Kemal'in anlattığı bu masalın devamını vermeyeyim... Siz de okurken Bay Kemal liderliğindeki CHP'nin her seçimde neden yenildiğini anlamışsınızdır.”

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum