İYİ Parti’den flaş iddia! ABD hepsini istiyor

İYİ Parti’den flaş iddia! ABD hepsini istiyor

Amerika Birleşik Devleti ile Türkiye arasında başkent Washington’da gerçekleştirilen kritik görüşme hakkında İYİ Parti’den flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu ve ABD’nin taleplerini yükselttiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Twitter hesabından ABD-Türkiye gerilimi hakkında flaş bir açıklamada bulundu. Aytun Çıray yaptığı açıklamada, “ABD taleplerini yükseltti. Papaz'la birlikte tutuklu tüm Amerikalıların bırakılmasını istiyor” ifadelerini kullandı.

'DİKKATLE İZLİYORUZ'

İşte Çıray'ın açıklamaları;

ABD taleplerini yükseltti. Papaz'la birlikte tutuklu tüm Amerikalıların bırakılmasını istiyor. Bizim heyetin kompozisyonuna bakıldığında Halkbank'a gelecek cezanın da konuşulacağı anlaşılıyor. Dikkatle izliyoruz.

iyiyii.jpg

DİYALOGLAR YÜZ YÜZE GERÇEKLEŞECEK

Türk-Amerikan ilişkilerindeki son gelişmeleri ele almak üzere Washington'a gelen Türk heyetinin ABD'li yetkililerle görüşmesi sona erdi.

Taraflar arasında krizin aşılması amacıyla yürütülen görüşmeler sonuç verdi, belli konularda ön mutabakat sağlandı. Her iki tarafın da diyalog ve yapıcı tutumun devam ettirilmesinden memnun olduğu ifade edildi.

Diyaloğun sağlıklı ilerlemesi ve sonuç alınabilmesi için görüşmeler bundan sonra yüz yüze gerçekleşecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.