İYİ Parti’den iktidara flaş teklif!

İYİ Parti’den iktidara flaş teklif!

Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İYİ Parti’den iktidara çok kritik bir teklif yapıldı. Amerika Birleşik Devlet ile yaşanan yaptırım krizinin ardından İyi Parti’den flaş bir teklif geldi. İşte haberin ayrıntıları;

Dolar ve Euro’nun her geçen saat yeni bir rekor kırmasının ardından birçok kesimden açıklamalar gelmeye devam ediyor. İYİ Parti’den ise sürpriz bir teklif geldi. İYİ Parti, siyasi partilerin katılacağı işbirliği teklif etti.

Dolar ve euronun art arda rekor tazelemesi siyasi partileri de harekete geçirdi. İYİ Parti sosyal medya hesabından sürpriz bir açıklama yaparak ekonomik verilerin düzeltilmesine yönelik siyasi partilerin katılacağı işbirliği teklif etti.

İYİ Parti bu amaçla hükümetten siyasi partilerin ekonomi kurmaylarının da katılacağı geniş kapsamlı bir toplantı düzenlenmesini istedi.

İYİ Parti'nin resmi Twitter adresinden yapılan çağrıda, “Türk Lirası'nın değer kaybına sebep olan kararlar alınırken birlikte değildik ama çözüm için bir araya gelebiliriz. Hükümetten, siyasi partilerin ekonomi kurmayları ile geniş katılımlı bir toplantı talep ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

siyasetcafe.com

aksener-011.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.