İYİ Parti'den Soros artığı Osman Kavala'ya destek!

İYİ Parti'den Soros artığı Osman Kavala'ya destek!

Soros'un Türkiye'deki operasyonlarını yürüttüğü bilinen "Kızıl Soros" lakaplı Osman Kavala'ya İYİ Parti'den açık destek geldi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tutuklu iş insanı Osman Kavala hakkındaki 'Soros artığı' söylemini değerlendirerek, "Sorosçuluk diye bir suç kanunlarımızda yok. Buna göz yumarsanız bir gün biri çıkar, yönetimi ele geçirir ve 'Tayyipçilik suçtu' derse ne yapacaksınız?" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tutuklu iş insanı Osman Kavala'ya yönelik 'Soros artığı' söylemi hakkında yorumda bulunarak, Kızıl Soros Osman Kavala'ya desteğini açıkladı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Çıray, Kavala ile dünya görüşünün uymadığını kaydederek, "Kavala ile dünya görüşüm uymuyor.. Mehmet Barlas'la.. Sorosçu denilen derneğin başkanlığını yapan kayınbiraderiyle de öyle. Ama Sorosçuluk diye bir suç kanunlarımızda yok. Buna göz yumarsanız... Bir gün biri çıkar, yönetimi ele geçirir ve 'Tayyipçilik suçtu' derse ne yapacaksınız?" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı Afrika turu dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Kavala'yı 'Soros artığı' şeklinde nitelendirmişti.

 

iyi-parti-soros.JPG

 

aksener-005.JPG

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.