İYİ Parti’li Mine Koraş’ın broşür dağıtan Yusuf Özoğul’a söyledikleri büyük tepki çekti

İYİ Parti’li Mine Koraş’ın broşür dağıtan Yusuf Özoğul’a söyledikleri büyük tepki çekti

AK Parti’nin seçim broşürlerini dağıtan Yusuf Özoğul adlı genç, İYİ Parti’li Mine Koraş adlı kişi tarafından rencide edildi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Mine Koraş’a büyük tepki geldi.

Yerel seçimler öncesi gönüllü olarak AK Parti’nin broşürlerini dağıtan Yusuf Özoğul adlı genç, İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olduğu belirtilen Mine Koraş tarafından rencide edilmiş ve o görüntüler sosyal medyada büyük infiale neden olmuştu. Görüntülerin yayılmasının ardından Mine Koraş aleyhine bir çok yorum yapılırken, Yusuf Özoğul’un duruşu büyük takdir topladı.

mine-koras.jpg

“BİZE BÖYLE ÖĞRETTİLER”

Anneannesinin cenaze töreni nedeniyle kentte bulunan Özoğul, olayla ilgili yaşadıklarını anlattı.

Özoğul, cenaze nedeniyle Bayburt’a gittiğini, olayın gündem olduğunu arkadaşlarından öğrendiğini ve durumu mahalle teşkilatına bildirdiğini açıkladı.

Mine Koraş’a tepki vermemesinin nedenini, ‘bize böyle öğrettiler. Karşımızda bayan olmasa dahi biz yine aynı saygıyı gösteririz’ sözleriyle belirtti.

Görüntüleri ilk gördüğünde şaşırdığını söyleyen Özoğul, önce kendisine hakaret edildiğini sandığını ancak durumun öyle olmadığını görünce mutlu olduğunu ifade etti.

yusuf-ozogul.jpg

YUSUF ÖZOĞUL’A DESTEK MESAJLARI: “ANADOLU’NUN MAHCUP VE ONURLU ÇOCUKLARI” 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Twitter’dan Yusuf Özoğul için ‘sen ne güzel bir gençsin’ ifadelerini kullandı. Gül, açıklamasının devamında, ‘Yusuf, sabır ve vakarınla ders veriyorsun herkese. İnancımızı tazeledik duruşunla; Anadolu’nun mahcup ve onurlu çocukları yine yenecek, hep yenecek büyüklenerek küçülenleri’ değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ‘İyi ki varsın Yusuf’ etiketiyle, ‘Sen çok yaşa Yusuf’ paylaşımını yaparken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ‘Yusuf kardeşim, senin bu edebin, sabrın, vakarın ve asaletin, maruz kaldığın çirkinliği ve kötülüğü yenecek. Eyvallah’ yorumunu yaptı.

Hürriyet Gazetesi Muhabiri İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından, ‘Mine Koraş adlı soytarı, çocuğa küstahlık yaptığı yetmezmiş gibi, bir de görüntüyü alıp Facebook'ta paylaşıyor. Belki görüşlerimiz aynı değildir ama, partisi için sokak sokak gezen şu Bayburtlu çocuğun memleket sevgisini, bin tane Mine Koraş'ın sözde duyarlılığına değişmem’ ifadelerini kullandı.

MİNE KORAŞ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Öte yandan, Cumhurbaşkanı’na yönelik hakaret içerikli paylaşımlar bulunduğu iddiasıyla Mine Koraş hakkında soruşturma başlatıldı.

Mine Koraş’ın sosyal medya hesaplarındaki tüm paylaşımların inceleme altına alındığı aktarıldı.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.