Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alınmıştı! Mine Koraş hakkında flaş karar

Cumhurbaşkanı’na hakaretten gözaltına alınmıştı! Mine Koraş hakkında flaş karar

AK Parti’nin seçim broşürünü dağıtan Yusuf Özoğul adlı genci aşağılayan ve bu konuşmaları sosyal medyada yayınlayan Mine Koraş, dün akşam saatlerinde ifadesi alınmak üzere gözaltına alınmıştı. Koraş, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yusuf Özoğul adlı gence karşı rencide edici ifadeler kullanan ve bu görüntüleri sosyal medyadan yayınlayan Mine Koraş, Cumhurbaşkanı’na hakaret içeren paylaşımları olduğu iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Koraş, yurt dışına çıkış yasağı ve haftada 1 gün imza atmak şartıyla serbest bırakıldı.

AK Parti broşürü dağıtan Yusuf Özoğul adlı genci videoya çekip rencide ettiği gerekçesiyle gündeme gelen ve büyük tepki çeken Mine Koraş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı iddiasıyla dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edilen Koraş, mahkeme sorgusunun tamamlanmasının ardından haftada bir gün imza atma ve yurt dışı çıkış yasağı şeklinde adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.