İyi Partili Ok'tan flaş iddia: Atanan başkanlardan biri FETÖ'cü mü?

İyi Partili Ok'tan flaş iddia: Atanan başkanlardan biri FETÖ'cü mü?

İyi Parti Milletvekili İsmail Ok, istifa ettirilen belediye başkanlarının yerine getirilen bir başkan ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu.

İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, gündemi uzun süre meşgul edecek FETÖ iddiasını ortaya attı ve Süleyman Soylu’ya kritik bir soru yöneltti.

Milletvekili İsmail Ok, “Sayın Süleyman Soylu 17-25 Aralık'tan sonra aylarca Bank Asya'yla kredi ilişkisi devam eden bu hesabı kapatmayan ve şimdi istifa ettirilen belediye başkanlarının birisinin yerine gelen büyükşehir belediye başkanı kimdir, bunu açıklayınız” ifadelerini kullandı.

İşte İyi Parti Milletvekili İsmail Ok’un konu ile ilgili yaptığı açıklama;

İstifa ettirilen belediye başkanları var ya, onların yerine seçilen başkanlardan bir tanesi ile ilgili çok ciddi iddia var. Sayın Süleyman Soylu 17-25 Aralık'tan sonra aylarca Bank Asya'yla kredi ilişkisi devam eden bu hesabı kapatmayan ve şimdi istifa ettirilen belediye başkanlarının birisinin yerine gelen büyükşehir belediye başkanı kimdir, bunu açıklayınız. Eğer bu Bank Asya ilişkisi doğruysa bu belediye başkanını da istifa ettirmeyi düşünüyor musunuz?

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.