İYİ Parti'li oyuncu Emre Kınay, gazetecilere saldırıp küfretti

İYİ Parti'li oyuncu Emre Kınay, gazetecilere saldırıp küfretti

İYİ Parti'den aday olan ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Emre Kınay, bir mekan çıkışında gazetecilere saldırıp küfretti.

İYİ Parti'den aday olan ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Emre Kınay, dün akşam yakın arkadaşları ve sevgilisiyle Cihangir'deki bir mekanda yemek yerken görüntülendi. Lavabodan dönen sevgilisinin düştüğünü gören Kınay, hızla masadan kalkarak sevgilisini teselli etti. O anlarda görüntülendiğini fark eden oyuncu, bir anda sinirden deliye döndü.

 

KÜFÜR VE HAKARETLER HAVADA UÇUŞTU

 

Sevgilisiyle olduğu esnada dışarıda kayıt yapan basın mensuplarını gören Emre Kınay, sinirlenip bağırmaya başladı. Alkollü olduğu iddia edilen oyuncu, konuşmakta güçlük çekerken küfür ve hakaretler savurdu.

Bir muhabirinin "saat 12'yi geçti hala mekandasınız" sorusu karşısında sinirlerine hakim olamayan Emre Kınay, "Sana mı soracağım?" diyerek bağırmaya devam etti.

 

 

BASIN MENSUPLARINDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

 

Basın mensubuna "Polis çağır" diye bağıran Emre Kınay'ı yanındaki 4 arkadaşı da sakinleştirmekte güçlük çekti. İlerleyen dakikalarda gelen polis ekipleri mekanda incelemelerde bulundu. Daha sonra Emre Kınay ve sevgilisi mekandan iki ayrı taksiyle ayrıldı. Karaköy'deki polis merkezine giden Emre Kınay kendisini görüntülemeye çalışan medya mensuplarından şikayetçi oldu.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.