İyi Parti'liler olağanüstü kongre için toplanıyor

İyi Parti'liler olağanüstü kongre için toplanıyor

İyi Parti’de olağanüstü kongre sesleri devam ediyor. İstanbul’da toplantı gerçekleştirecek olan muhalifler olağanüstü büyük kongre istiyor.

MHP’de olağanüstü kongre isteği ile 2 yıl boyunca muhalefet yapan ancak yaptıkları kongrede birçok usul hatası ile başarılı olamayan muhalifler kurdukları iyi parti’de de kongre isteriz diye kazan kaldırdı. MHP’de yaptıkları kongre istekleri sonucu “Tarla kongresi”olarak siyasi tarihe geçen başarısız kongrelerden sonra ihraç edilen Meral Akşener şimdi aynı istekle karşı karşıya kaldı.

Parti içindeki huzursuzluk, Divan üyeleri arasındaki uyumsuzluk, seçimlerde HDP/PPK ile yaptıkları ittifak, İyi Parti’yi “Pastanelerde” kongre toplantısı yapacak duruma getirdi.

Akşener’in MHP’de iken kazan kaldırarak “Tek adam” diye eleştirdiği ve muhalefet ettiği Bahçeli’ye dayattığı kongre toplantılarına ne diyeceği merak konusu. Akşener’in ve muhaliflerin MHP’de iken başlattıkları “Değişim” adı altındaki kongre istekleri şimdi iyi parti’de yaşanmaya başladı.

İstanbul’da İyi parti’ye mensup üyeler “Olağanüstü büyük kurultay” isteği ile örgütlenmeye başladı.

İyi Parti eski ilçe başkanlarından Olcay Uçar bir çağrı yaparak bütün partilileri davet etti. Olcay Uçar toplantıda nedenlerini de ortaya koyarak “Olağanüstü büyük kurultay” isteminde bulunacağız diye açıklama yaptı.

Açıklamada toplantı adresi olarak Eyüp’e bir pastanenin adresini verdi.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.