Jandarma haberimiz ses getirdi: Kantin ihalesi iptal!

Jandarma haberimiz ses getirdi: Kantin ihalesi iptal!

Jandarma’nın kantinleri FETÖ’cülere verildi haberimize Jandarma Okulları Akademi Başkanı Tümg. Hüseyin Kurtoğlu’ndan flaş açıklama.

İHALEYİ KAZANDILAR AMA ONAYLAMADIM

Jandarma Okul Katinleri’nin FETÖ’cü Oskar Pastaneleri ile aynı adres ve iletişim adresini kullanan Ömer Bey Pastacılık firmasına verildiği haberimiz üzerine Jandarma Okulları Akademi Başkanı Hüseyin Kurtoğlu yaptığı basın açıklamasında ihaleyi bu firmanın kazandığını doğruladı ancak söz konusu ihalenin onaylanmayarak iptal edildiğini söyledi.

Yapılan açıklamada haberimiz kapsamında Jandarma Kantinlerinin İşletme İhalesi'nin FETÖ’cü firmaya verildiği iddia edilmişse de, yapılan ihalenin sadece Jandarma Okulu Kantini'ni kapsadığı açıklandı.

“BAHSE KONU ÇETEDEN ÇOK ÇEKTİM”

Yapılan açıklama da "İhalede en uygun teklifi vererek resmi ihaleyi kazanan Oskar Pastaneleri firması, Akademi Başkanı Tümg. Hüseyin Kurtoğlu tarafından veto edilip sözleşme onaylanmamış, ihalenin yeniden açılması talimatını vermiştir. Başkanımız Tümg. Hüseyin Kurtoğlu bahse konu çeteden çok çile çekmiştir. Böyle bir oldu bittiye asla müsade etmeyecektir." denildi.

FETÖ’YE HAŞHAŞİ DEDİĞİ İÇİN ERDOĞAN’A DAVA AÇMIŞ

Haberimizde 7 ayrı departmanın aylık 1.5 milyon liralık kantin işletme ihalesi, ihaleye giren onca firma arasında FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle hapis yatan Metin Barışkan’ın sahibi olduğu Oscar Pastaneleri’ne verildiği yazıyordu. İhaleyi kazandığı ifade edilen firmanın gerçek sahibi olduğu iddia edilen FETÖ’den hapis yatan Barışkan’ın kardeşi Ömer Barışkan ise FETÖ’nün lideri Fetullah Gülen için “haşhaşi” dediği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dava açmış bir kişi ve halen FETÖ’den yargılandığı ifade ediliyor.

Jandarma Akademi Komutanlığı’ndan haberimiz üzerine yapılan basın açıklaması şöyle:

jandarma.JPG

İlgili haber...

jandarma-kantinleri-fetoye-verildi.jpg

Hakan Sönmez

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.