Jandarma'nın kantinleri FETÖ'cülere verildi

Jandarma'nın kantinleri FETÖ'cülere verildi

Jandarma Okulu Komutanlığı Kantin Başkanlığı Kantin İşletme İhalesi ihaleye giren onca firma arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “haşhaşiler” dediği için kendisine dava açan FETÖ’cü firmaya verildi.

Türkiye’de her gün bir garip gelişme oluyor. Devletin içine sızmış çöreklenmiş FETÖ’cü yapılanmanın tasfiyesi için bir yandan büyük çabalar gösterilirken, öte yandan Bylock yazılımcısı TUBİKAT imamı Mesut Yılmazer’in tahliye edilerek yurt dışına kaçması gibi gelişmeler yaşanıyor.Yaşanan bu garipliklerin en sonuncusu da Jandarma Okulu Komutanlığı Kantin Başkanlığı tarafından gerçekleşen Kantin İşletme İhalesi.

GÜLEN’E “HAŞHAŞİ” DEDİĞİ İÇİN ERDOĞAN’A DAVA AÇMIŞ

7 ayrı departmanın aylık 1.5 milyon liralık kantin işletme ihalesi, ihaleye giren onca firma arasında FETÖ’cü olduğu gerekçesiyle hapis yatan Metin Barışkan’ın sahibi olduğu Oscar Pastaneleri’ne verildi. FETÖ’den hapis yatan Barışkan’ın kardeşi Ömer Barışkan ise FETÖ’nün lideri Fetullah Gülen için “haşhaşi” dediği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a dava açmış bir kişi ve halen FETÖ’den yargılanıyor.

jandarma-haber-siyasetcafe.jpg

KENDİ ADINA AYNI ADRESTE FARKLI ŞİRKET

Kantin İhalesi’ni resmi olarak kazanan firma ise Oscar Pastaneleri firmasıyla aynı adreste yer alan Ömer Bey Pastacılık Gıda İnşaat Ambalaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi oldu.

Jandarma’nın okul kantin ihalelerini alan Ömer Bey Pastacılık şirketi ile Oscar Pastaneleri arasında birebir ilişki bulunuyor. Ömer Bey Pastacılık firmasının görünürde sahibi Alparslan Akgül olarak gözüküyor. Ancak ticaret sicil kayıtlarına bakıldığında Metin Barışkan’ın sahibi olduğu Oscar Pastaneleri ile kardeşinin adına kurulan Ömer Bey Pastacılık şirketinin adres yerleri ve iletişim cep telefonlarının aynı olduğu gözüküyor.

jandarma-haber-siyasetcafe1.jpg

KRİPTOCULAR MI DEVREDE

Jandarma Okulları Komutanı Hüseyin Kurtoğlu ise geleceği parlak bir komutan. Kurtoğlu’na geleceğin Jandarma Genel Komutanı gözüyle bakılıyor. Ortada açık bir FETÖ bağlantısı olmasına rağmen kantin ihalelerinin onca firma var iken, herhangi bir araştırma yapılmadan Oscar Pastaneleri’ni resmen klonlayan Ömer Bey Pastacılık firmasına verilmesinin arkasında FETÖ’ye karşı net tavrıyla bilinen Kurtoğlu’nun önünün kesilmesinin planlandığı ihtimalinin olduğu ve “Kurtoğlu’na bir FETÖ tuzağının” hazırlandığı kulislerde ciddi ciddi konuşuluyor.

jandarma-haber-siyasetcafe2.jpg

jandarma-belge1-siyasetcafe.jpg

jandarma-belge2-siyasetcafe.jpg

jandarma-belge3-siyasetcafe.jpg

jandarma-belge4-siyasetcafe.jpg

jandarma-belge5-siyasetcafe.jpg

jandarma-belge6-siyasetcafe.jpg

jandarma-belge7-siyasetcafe.jpg

HAKAN SÖNMEZ

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum